Tako za nego kože poskrbijo Francozinje

Staranja kože se začnemo zavedati, ko na njej opazimo vidne spremembe, najpogosteje so to gubice in sprememba teksture. Vendar pa se naraven proces staranja začne že mnogo prej … že pri 20. letu starosti se količina kolagena v koži začne zmanjševati, zato je treba z ustrezno nego kože začeti čim prej.

 

@maralafontan

 

Nega kože ni sprint, je maraton!

Koža tekom let vse beleži, dobro si zapomni, kako z njo ravnamo, nato pa nam v zrelih letih izstavi račun v obliki gub, pigmentnih madežev, puste polti … Če smo kožo leta ali celo desetletja zanemarjali in ji zagotavljali nezadostno ali neustrezno nego, ne moremo pričakovati, da se bo čez noč pomladila in polepšala. Kakovostna nega in skrb za kožo je torej dolgoročna naložba.

 

Prva izbira Francozinj

Anti-age linije naravne kozmetike NUXE so že leta prva izbira žensk v Franciji. V primerjavi s številnimi konkurenčnimi anti-age izdelki, vsebujejo zelo visok odstotek naravnih sestavin, v povprečju kar 91 %. Sestavin, ki jih koži primanjkuje, ne nadomeščajo umetno, ampak kožo spodbujajo k samostojnemu delovanju, k samostojnemu tvorjenju kolagena in elastina, k regeneraciji in razstrupljanju ter posledično k ohranjanju mladosti in lepote.

Učinek anti-age izdelkov NUXE je bil dokazan v kliničnih študijah, za inovativne učinkovine pa so NUXE anti-age linije okronane s kar 25 ekskluzivnimi patenti.

 

Glede na starost in stanje kože je NUXE ustvaril 4 močne anti-age linije:

Crème Prodigieuse® Boost (od 25. leta) z izvlečkom cvetov jasmina, Merveillance® Expert (od 40. leta) z izvlečkom enodnevne lilije, Nuxuriance® Ultra (od 50. leta) s celicami žafrana in bugenvilije in Nuxuriance® Gold (60. leta) z izvlečkom porcelanske roze. Linije so prežete z edinstvenim čutnim podpisom, z razkošnimi teksturami in prefinjenimi dišavami.

 

 

Naravna kozmetika NUXE je na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah in spletni trgovini www.sophia.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si