Takšne frizure nosijo moderne ikone

Essential Looks, unikaten modni trend vodič iz Schwarzkopf Professionala, vsako sezono navdihuje frizerje in salone z najnovejšimi trendi predstavljenimi v komercialni obliki, povzeti iz vodilnih svetovnih prestolnic mode. Schwarzkopf Professional je za obdobje pomlad/poletje 2017 za Essential Looks in skozi tri različne modne trende prepletel navdihe, ki jih je poiskal v umetnosti, glasbi, kulturi in zgodovini. Internacionalni kreativni direktor za Schwarzkopf Professional, Simon Ellis, kolekcijo opisuje: “Trendi dajejo edinstven posnetek trenutnega razpoloženja. Navezujejo se na preteklost v sodobni obliki, da ustvarijo popolnoma novo prihodnost. Trendi so tisto, zaradi česar je moda tako zanimiva! Navdušeni smo nad Modern Ikon kolekcijo ter dejstvom, kako združuje različne vplive – na edinstven in radikalen način.” Essential Looks Modern Ikon Collection pregled trendov:

OPULENT: Zapeljiv in prefinjen, vrhunski glamur to sezono kraljuje na modnih pistah. Ženstveni, zapeljivi kodri, sijoče rdečilo na ustnicah ter bogati barvni toni povzeti po renesančnih umetnikih. Vsaka OPULENT barvna smer je sofisticirana kombinacija IGORA ROYAL Opulescence novih barv, ki ustvarijo osvetljen učinek las, perfekten za valovite ali skodrane lase.

BEAT ICON: Če želite biti prava ikona stila, morate izgledati, kot da se ne trudite preveč. Prave ikone imajo namreč edinstven stil in samozavest, ki prihaja od znotraj. To je nekaj, kar si želijo vsi. In vse to ima BEAT ICON! Iskren, pristen, surov in sproščen izgled, ki poudari glavne atribute z novo OSIS SESSION LABEL premium styling kolekcijo. Čiste linije striženja, preprosta eleganca, različne dolžine las, ki slavijo blond tone in BLONDME koloracije. Must have izgled za urbane ikone stila!

COLORAMA: Trend pop modni stil – samozavesten in uporniški! Manj ni nikoli več, kadar gre za ‘cupcake grunge’. Kombinacija uporniškega odnosa do punka z barvno močnimi odtenki je stil za vse anti-konformiste. Naključne grafične oblike, močne nianse in vpliv kulture iz ulice Harajaku v Tokiu naredijo izgled futurističen ter neponovljiv. Izjemni barvni učinki so ustvarjeni z IGORA COLOR WORX odtenki, kalejdoskop barv pa se kaže po sredini dolžine ali na konicah las.

Foto: Schwarzkopf Professional

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si