Te kavbojke so letos velik modni NE!

Milan_Fashion_Week_Fall_16-MFW-Street_Style-Collage_Vintage-Margaret_Zhang-LEanther_Coat-Jeans-

Po pisanju tujih modnih portalov z letošnjim letom nekateri modeli kavbojk, pa četudi veljajo za najbolj priljubljene, odhajajo v pozabo. Glede na to, da se trendi menjajo in krožijo, je sedaj nastopil trenutek, da tri modele kavbojk, ki so zagotovo prisotni v vaši garderobi, postavite v kot omare in počakate, da ponovno nastopi njihov čas. Letos se poslavljamo od tesno oprijetih kavbojk in spranega jeansa, saj je končno natopil čas za lahkotnejše modele jeansa, ki med drugim tudi zakrijejo kakšen odvečen kilogramček ali maščobno blazinico. To smo čakale, mar ne? Zaenkrat, torej, postavite v kot naslednje modele kavbojk:

Skinny kavbojke oz tesno oprijete kavbojke, ki poudarijo postavo: ta model kavbojk je precej zaznamoval zadnja leta, a sedaj je nastopil trenutek, da se od njih zares poslovite. Namesto njih raje izbirajte ležernejše kroje, kot sta “boyfriend” ali “mom jeans”, ki sta še vedno videti šik, a sta veliko bolj udobna.

lucyyangstreetstyle

Kavbojke z nizkim pasom, ja, natanko tiste, v katerih ob manjšem pregibu pokažete še spodnje perilo, so stvar preteklosti. Namesto njih izberite kavbojke z višjim pasom, ki celo optično podaljšajo vaše noge in celotno silhueto ter poskrbijo za izredno ženstven videz.

b4c6394989171d65c69c0b1e9983f1d1

Zbledele kavbojke so sicer “odštekane”, a letos je čas, da odbitost dosežete z zelo natrganimi kavbojkami, navadne kavbojke pa izbirate v temnih barvah. Tudi to je dobra novica, saj temnejše hlače optično stanjšajo in podaljšajo noge. Končno moda, pisana na našo kožo!

street-style-look-beatrice-gutu-chapeu-verde-jaqueta-couro-preta-calca-jeans-mule-preta

Foto: Collage Vintage, Pinterest

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si