Te kopalke so ultimativni hit poletja 2016 … in nosijo slovenski podpis!

KVP_37261

Nahrbtnike in torbice Frachella, za katerimi stoji Ljubljančanka Mateja Škraba, zagotovo že vse poznate? Gre za usnjene modne dodatke, ki se za med prodajajo celo na Asosu in Etsyju, obožujejo pa jih prav vse modne navdušenke in sledilke trendov, ki vedo, da so nahrbtniki in torbice z resicami velik pomladni hit.

Mateja Škraba je šla tokrat z znamko Frachella korak dlje in skupaj s prijateljico Mateio Kogoj, ki ustvarja pod imenom GiaKiara, predstavlja kopalke Frachella x GiaKiara. Kopalke se povsem prilegajo koži in med gibanjem ponujajo svobodo. V sprednjem delu so povsem enostavne, dogajanje pa je usmerjeno na hrbet, ki ga krasi globok izrez, povezan s tanjšimi trakovi. “Na samo idejo je pravzaprav prišla Mateia, katere dolgoletna želja je bila izdelati kopalke. Jaz sem predlog z veseljem sprejela in povsem naravno je bilo, da združiva imeni in soustvariva produkt,” je za grazia.si povedala Mateja Škraba in obrazložila idejo o sodelovanju: “Obe sva morski dekleti, a se ne želiva omejiti samo na poletje in ene kopalke, tako da novi produkti in nove barve že prihajajo, dostopni pa bodo skozi vse leto.”

Mateja Škraba je torej ena izmed tistih ustvarjalk, ki se nikakor ne omejuje pri ustvarjanju in je vedno odprta za nove projekte, ideje in sodelovanja. “Nikoli se nisem hotela omejiti samo na nahrbtnike, je pa res, da sem z njimi začela in sem po njih najbolj prepoznavna,” je še povedala simpatična oblikovalka, ki je skupaj s prijateljico Mateio tudi zapozirala na promocijskih fotografijah za kopalke Frachella x GiaKiara.

KVP_37431 KVP_37221 KVP_35501 KVP_35211 KVP_34631

Več o “it” kopalkah poletja 2016: http://frachella.com/frachella-by-giakiara-swimwear/

Foto: Katarina Veselič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si