Te najbolj lene Startaske bodo osvojile svet!

Ko se združijo simpatične ilustracije lenivca in popularne supergice, ki so pristale celo na straneh ameriške revije Vogue, nastane izdelek, ki obnori ves svet. Nove superge Startas z motivom najbolj lene živalice na svetu so izdelek dveh znamk – Sugar Ants in Borovo. Znamki predstavljata športne copate, ki bodo zanesljivo postale hit poletja. Hrvaška znamka Sugar Ants je v rekordnem času stkala simpatije med ljubitelji urbane mode in živalic s kolekcijama majic z dolgimi in kratkimi rokavi in kolekcijo platnenih torb. Glede na to, da so bile vse kolekcije, ki so nosile tudi prav posebno sporočilo, odlično sprejete na Hrvaškem in drugod po svetu, se podobna zgodba pričakuje tudi za supergice Startas.

“Ko smo videli, v kakšni meri se ljudje navdušujejo nad živalmi, smo kontaktirali Borovo za izdelavo naših prvih skupnih Startask. Namerno smo izbrali motiv lenivca, saj so se ljudje res dobro odzvali na njih v zimski kolekciji in postali njen zaščitni znak. Zamislili smo si zgodbo in vse ostalo je zgodovina. Po modelu supergic Statas je nastala omejena kolekcija najbolj lenih športnih copat na svetu, za katero stoji smešna zgodba. Na vsaki športni copati se nahaja preko dvajset lenivcev, zato smo si jih zamislili kot veliko družino iz brazilskega tropskega gozda, ki išče enega izgubljenega člana. Vsak od njih ima v družini svoje mesto, zato se je ta družina podala na dolgo pot. Lenivci so iz daljnega tropskega gozda prišli na Startaske, da bi bila njihova pot hitrejša in bi lažje našli izgubljenega člana,” je povedal Zvonimir Šarić, ustanovitelj znamke Sugar Ants.

Simpatične Sugar Ants X Borovo športne copate Startas lahko kupite izključno preko družabnih omrežij Sugar Ants (FACEBOOK in INSTAGRAM) in na njihovi spletni strani (TUKAJ).

Foto: Luana Muškić in Tea Sorko.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si