Tega o Prijateljih niste vedeli!


Poleg tega, da trenutno stanje omejuje našo svobodo gibanja in prinaša nelagodje v naše življenje, so se v tem času porušili tudi številni načrti kot je ta, da bi marca dobili novo epizodo priljubljene TV serije Prijatelji. Na dolgo pričakovano ponovno srečanje starih prijateljev bomo morali čakati kakšen mesec dlje, saj je bilo snemanje prestavljeno na maj in do zdaj nam ne preostane drugega, kot da uživamo v ponovitvah in odkrivamo še nerazkrite drobtinice o Monici, Rachel, Phoebe, Joeyu , Rossu in Chandlerju.

 

Prinašamo nekaj zabavnih informacij o seriji in glavnih protagonistih, za katere smo prepričani, da vas bodo močno presenetili!

 

1. Proračun za snemanje je bil sprva minimalen

Preden so glavni akterji začeli ustvarjati milijone na epizodo, denarja za brezglavo razmetavanje ni bilo, zato so scenaristi prosili, naj serijo ohranijo pri minimalnih stroških ter se poslužujejo številnih pomožnih igralcev in statistov. In tako se je rodila slavna epizoda filma „The One Where No One’s Ready“, ki se v celoti odvija v Monicinem stanovanju.

 

2. Jennifer Aniston je bila lastnica cenene figure belega psa

Se spomnite epizode, ko se je Joey, ki je prvi zaslužil za snemanje nadaljevanke, izselil iz Chandlerjevega stanovanja in si kupil “luksuzno” dekoracijo? Nepogrešljiv dekor dodatek – bel keramični pes – je bil v resnici last Jennifer Aniston, ki ga je prejela za darilo od prijateljice, ko je podpisala pogodbo za nastopanje v seriji Prijatelji.

 

3. Upss… pozabljeni rojstni dnevi

Ste bili pozorni, da se Ross v vseh treh letih sploh ni postaral?  Zgodi se celo najboljšim scenaristom. V treh različnih epizodah – v tretji, četrti in peti sezoni – je Ross omenil, da je star 29 let.

 

4. Hladilniki so delovali normalno

Videli smo jih skoraj v vsaki epizodi, večinoma za Monicinim in Rachelinim hrbtom. Toda njihova vloga je bila za igralce zelo pomembna, saj so v priključenih hladilnikih hranili pijačo in prigrizke za celotno igralsko ekipo.

 

5. Ellen DeGeneres je zavrnila vlogo Phoebe

Na srečo ji danes ni treba obžalovati, ker je postala slavna in se povzpela na vrh hollywoodskih zaslužkarjev z lastno pogovorno oddajo. Kljub temu bi bilo zabavno videti proniciljivo Ellen v vlogi Phoebe.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si