Tehnologija, ki čuti vaše lase in kožo: Philips SenseIQ

Tako kot vi, si tudi vaši lasje in koža zaslužijo edinstven pristop ter nego prilagojeno vam. Podjetje Philips je s tem namenom razvilo tehnologijo SenseIQ, ki jo poganja umetna inteligenca. Inovativna tehnologija SenseIQ v izdelkih za nego kože in las zaznava vaš tip kože in las ter sproti prilagaja nastavitve in zagotavlja izkušnjo prilagojeno vam.

Nadležne dlačice boste lahko odstranile hitro, enostavno in neboleče ter do 6 mesecev uživale v občutku gladke kože s pomočjo rešitve IPL Philips Lumea.

Za enostavno vsakodevno nego ter hitro oblikovanje vaše pričeske pa boste s sušilnikom, ravnalnikom in kodralnikom prestižne linije SenseIQ poskrbele za mehke, močne in zdrave lase.

Vsi izdelki s pomočjo pametnega mikroprocesorja, ki prepoznava vaš tip las in sproti prilagaja temperaturo, vaše lase ščitijo pred poškodbami ter ohranjajo naravno vlažnost vaših las.

S sušilnikom SenseIQ lahko prihranite do 30% časa sušenja las ter ohranjate naravno vlažnost las pri vsakem sušenju, da vaši lasje dolgo ostanejo mehki, zdravi in močni. Sušilnik v trenutku odda 2-krat več ionov za sijoče lase brez neukrotljivih štren.

Ravnalnik las s tehnologijo SenseIQ ohranja do 70 % naravne vlažnosti las in omogoča hitro in natančno oblikovanje s pomočjo posebej zasnovane hladne konice ter večjih plošč, ki preprečujejo pregrevanje in lomljenje las.

Kodralnik s tehnologijo SenseIQ vam omogoča hitro ter enostavno ustvarjanje valovite pričeske z enim pritiskom na gumb. Za čudovite kodre, volumen in zdrave lase, s katerimi boste povsod očarale.

Philips Slovenija, Mila Aldo
https://www.philips.si/

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si