Teja Perjet sporoča: “Imejte se rade!”


Cool fotr Jani Jugovič, ki predvsem mlade starše že dobro leto navdušuje s svojim blogom ter deli raznorazne prigode iz življenja svoje družine, se sedaj preizkuša tudi v modnih vodah.

Po nedavni ohladitvi se je namreč po opravkih odpravil obut v nogavice in natikače. Pri tem se je hudomušno poimenoval »Coolpapučar« in zelo hitro na družbenih omrežjih doživel ogromen odziv, saj so mu številni poslali tudi lastne fotografije, na katerih so obuti na ta način.
Moda pa očitno ni blizu samo Janiju, ampak tudi partnerki Teji, ki je v zadnjem času začela ustvarjati majice z drznimi napisi. Med njimi še posebej izstopa ena z napisom “I`m so sexy, I seduce myself” (ang. Tako zelo sem seksi, da zapeljujem sama sebe.). A Teja poudarja, da ne gre za prevzetnost in narcisoidnost, ampak želi na ta način ženskam vliti samozavest, da se začnejo zavedati, kako lepe in popolne so. “Ta napis naj vas spomni na ženstvenost in na to, da se moramo imeti rade takšne, kot smo, in se takšne tudi sprejemati. Saj veste, takšne smo najboljše. Če pa še ne veste, vas bom pa jaz tega naučila. Da se razumemo, vse to ste že brez teh majic,” še pojasnjuje Teja.

Foto: Instagram Teje Perjet (@coolmamacitaa)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si