Tekaški copati za modne tekačice v stilu

Najnaprednejši copati SOLAR za popolno tekaško ravnovesje

Tekaški navdušenci se bodo v letošnjo jesen lahko podali z zmogljivimi in tehnično izpopolnjenimi tekaškimi copati družine SOLAR, ki jih predstavlja adidas Running. Vrhunskemu copatu SolarBoost se pridružuje priljubljen SolarDrive, ki v ospredje postavlja popolno ravnovesje na vsakem koraku. Nove tekaške copate odlikujejo štiri ključne komponente – osredotočenost na blaženje, udobje, stabilnost in trajnost –, ki zadostijo potrebam tako rekreativnih kot tudi profesionalnih tekačev.

 

 

Najnovejši adidasovi tekaški copati SolarBoost in SolarDrive bodo v jesenski tekaški sezoni popolna izbira vsakega športnega navdušenca, ki kilometre najraje nabira na urbanih trasah. Tehnično izpopolnjena modela odlikujejo štiri lastnosti prvovrstnega tekaškega copata – udobje, blaženje, stabilnost in trajnost, ki v sozvočju omogočajo popolno ravnovesje na vsakem koraku. adidasovi oblikovalci so po načelih »resničen, surov in hiter« zasnovali nova modela, ki se prilagajata slehernemu tekaču, pri čemer je SolarBoost namenjen zahtevnejšim tekačem, vsestranski SolarDrive pa predstavlja izvrsten tekaški copat za vse ljubitelje športa ne glede na njihovo tekaško pripravljenost.

Da je vsak tek v copatih SolarBoost in SolarDrive popolnoma brezskrben, zagotavljajo odsevni elementi, ki poskrbijo za optimalno varnost nočnih rekreativcev. Slednjim bodo tehnično zasnovani tekaški copati podelili maksimalno učinkovitost in samozavest – za delo na sebi, svoji življenjski poti in novih tekaških podvigih.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si