Telefoni z neprekosljivimi fotografskimi zmogljivostmi so …

… pametni telefoni Huawei P40, ki oznanjajo dobo vizionarske fotografij!. Družina premijskih pametnih telefonov Huawei P40 ponuja neprekosljive fotografske zmogljivosti v vseh svetlobnih razmerah, povezljivost z omrežjem pete generacijo in vrhunsko oblikovanje.

Podjetje Huawei Consumer BG je napovedalo pametne telefone Huawei P40 Pro+, Huawei P40 Pro in Huawei P40 z inovativnimi fotografskimi tehnologijami, ki korenito širijo zmogljivosti mobilne fotografije in snemanja videa. Izvršni direktor podjetja Huawei Consumer BG Richard Yu je predstavitev pospremil z besedami. »Naprave družin P so vedno prinašale inovativno estetiko v kombinaciji z vrhunsko mobilno fotografijo. Z izjemnim tipalom, optiko, ki so jo zasnovali strokovnjaki podjetja Leica, izjemnim procesorjem in tehnologijo Huawei XD Fusion Engine naprave družine P40 ponujajo vrhunsko celodnevno izkušnjo s katero lahko uporabniki uresničijo svoje ustvarjalne vizije.«

Stekleno hrbtišče modelov Huawei P40 Pro in P40 bo na voljo v treh sijajnih barvah, ledeno beli (Ice White), globokomorski modri (Deep Sea Blue) in črni, ter dveh odtenkih brez sijaja, rožnato zlatim (Blush Gold) in zamrznjeno srebrnim (Frost Silver). Medtem pa bo imel model Huawei P40 Pro+ edinstveno tehnološko izpopolnjeno keramično hrbtišče, narejeno in obdelano da traja in hkrati ponuja brezčasni slog. Na voljo bo v ikonični barvi bele ali črne keramike. Predstavljamo vam družini P40 in P40 Pro:

 

Napredna fotografija v vseh razmerah

Premijske naprave družine Huawei P40 se ponašajo z naprednimi sklopi kamer »Ultra Vision Leica«, s tremi, štirimi ali petimi kamerami. Model Huawei P40 ponuja izjemne fotografske zmogljivosti z ultra širokokotno, širokokotno in tele-kamero, medtem ko model Huawei P40 Pro odlikuje sklop štirih kamer s funkcijo »SuperSensing Cine« in kamero za 3D-globinsko zaznavo s podporo za 50-kratno povečavo SuperZoom. Fotografsko najbolj zmogljiv pa je model Huawei P40 Pro+, ki bo uporabniku omogočil videti brez primere, saj njegov sklop petih kamer podpira 10-kratno pravo optično in 100-kratno digitalno povečavo.

Skokovit napredek v fotografski zmogljivosti premijskih modelov družine Huawei P40 omogoča tipalo »Huawei Ultra Vision Sensor«. Pravo čudo inženirskega dela in tehnologij je veliko 1/1,28 palca (po diagonali), s sposobnostjo združevanja pik pa doseže, da je ena velika kar 2,44 μm. Odlikuje ga tudi zmogljiv sistem faznega samodejnega ostrenja »Octa PD AutoFocus« ter inovativna tehnologija »Huawei XD Fusion Engine«, ki s pomočjo umetne inteligence poveča reprodukcijo podrobnosti na fotografijah v vseh mogočih svetlobnih pogojih.

Huawei P40 Pro približa oddaljene predmete s 5-kratno optično, 10-kratno hibridno in 50-kratno digitalno povečavo, prvič pa je v to vključen barvni filter RYYB, ki poskrbi za boljši zajem svetlobo in s tem boljšo kakovost povečanih fotografij. V tej funkciji pa še bolj blesti model Huawei P40 Pro+ z zmogljivim sklopom kamer in 100-kratno povečavo SuperZoom.

Poleg pametnih telefonov družine Huawei P40 je podjetje prestavil še pametno uro Huawei Watch GT 2e, zvočnik Huawei Sound X in očala Huawei X Gentle Monster. Pred kratkim pa je Huawei predstavil pametni telefon Huawei P40 lite z osupljivo zasnovo, inovativnim sklopom štirih zadnjih kamer, veliko baterijo in zmogljivim sistemom na čipu Kirin 810. Novi telefon izboljšuje uporabniško izkušnjo, zato generaciji mladih prinaša popolnoma nove vrednosti.

 

Cene in razpoložljivost

Pametna telefona Huawei P40 in Huawei P40 Pro lahko prednaročite od 26. marca od 15. ure pa do 5. aprila do 23:59. Kot darilo boste ob tem prejeli pametno uro Huawei Watch GT 2 Sport. Priporočena cena za model Huawei P40 Pro je 999 evrov, za model Huawei P40 pa 799 evrov. Začetek prodaje je 6. april.

Model Huawei P40 Pro+ bo na voljo tudi v premijski darilni škatli, v kateri je poleg izjemnega telefona tudi glamurozni ovitek okrašen s kristali Swarovski.

Več o Huawei P40: https://consumer.huawei.com/si/phones/p40/

Več o Huawei P40 Pro: https://consumer.huawei.com/si/phones/p40-pro/

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si