Telemach odprl 6 prenovljenih poslovalnic

Hodniki številnih nakupovalnih centrov so oživeli, po njih se je širila glasba in vzkliki zabave. Svoja vrata je namreč oktobra uradno odprlo šest prenovljenih poslovalnic Telemacha.

Zabaven program je pospremil prijetne otvoritve, ki so gostovale v številnih mestih: v Mariboru, Kranju, Celju, Kopru in dvakrat v Ljubljani.
1
V vrtinec dogajanja so se ujeli vsi željni zabave, glasbe in adrenalina. Otroci so občudovali akrobatske spretnosti Telemach pajka, se zabavali s Piko Nogavičko in plesali v družbi Nodija. Tisti malo bolj sladkosnedi, pa so lahko svoje brbončice razvajali s slastnimi Telemach VEČ palačinkami.
2
Celotno dogajanje je seveda začinila odlična glasba. Klemen Bunderla, Rok Ferengja in Samuel Lucas so z glasbenimi uspešnicami navduševali obiskovalce in poskrbeli za dobro voljo ob sobotnih dopoldnevih in torkovih popoldnevih. Dobra volja se je v družbi povezovalca Tadeja Briclja le še stopnjevala. Poleg humorističnih vložkov nam je mladenič postregel s številnimi vragolijami, večkrat celo v družbi Filipa in Blaža (iz F&B Acrobatics), ki sta s svojimi nastopi dvigovala adrenalin in očarala občinstvo.
3
Lahko bi rekli, da je Telemach z otvoritvami novih poslovalnic razvajal vse svoje obstoječe oziroma potencialne naročnike. Poleg bogatih nagradnih iger, je namreč obiskovalcem postregel z VEČ zabave, s ŠE VEČ nasmehi in NAJVEČ veselja.
4
Telemach ob odlični ponudbi mobilnih paketov VEČ ponuja tudi široko paleto odličnih mobilnih telefonov. Na otvoritvi poslovalnice v Kopru ga je nagrajenki Manci predala Greta Cof, vodja projektov v marketingu, Telemach.
5
Zadovoljstvo ob dogodkih je z nami delila tudi Ditka Maučec, direktorica marketinga in prodaje pri Telemachu: „Veseli me, da so otvoritve naših poslovalnic minile v duhu glasbe, zabave, sproščenega vzdušja. Ob tej priložnosti bi se zato zahvalila vsem glasbenim gostom, animacijski ekipi, akrobatskemu duetu, vsem, ki so sodelovali pri programu. In tudi vsem, ki so prišli pogledat naše prenovljene poslovalnice. Prepričana sem, da smo narisali številne nasmehe na obraze vseh, ki so bili del naših zabav. V imenu Telemacha vam lahko obljubim, da se bomo tudi v bodoče trudili, da bodo vsi naši uporabniki pogosto nasmejani, predvsem pa zadovoljni  s storitvami, ki jih ponujamo.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si