Telemachov pajek omrežil Dolenjsko

V pajčevino glasbe, zabave in praznovanja mobilnega omrežja prihodnosti, LTE, je bil v sredo ujet večer v Novem mestu. Telemach pajek je na Novi trg namreč pripeljal že utečeno ekipo glasbenikov, ki so znova poskrbeli za nepozabno dogajanje na prostem.
D_1

Velik oder pod zvezdnim nebom so zasedli: Trkaj, Klemen Bunderla, Alya, Natalija Verboten, Omar Naber, Mambo Kings, Samuel Lucas s skupino, Andraž Hribar, Matjaž Jelen, Nuša Derenda, Rok Ferengja, Kataya in DJ Baza. Najmlajši so uživali v animacijah Nodija in Pike Nogavičke, najbolj pogumni pa so se slikali s Telemachovim pajkom. Nihče ni ostal lačen zabave, saj je pester program ponudil razvedrilo za vse okuse.
D_2
Jasno nebo je tokrat začinilo večerno vzdušje in novomeški trg je zažarel v polnem sijaju. Zabave željno občinstvo se je prepustilo toku glasbe, ob kateri so prepevali in rajali vse do poznih večernih ur. V mrežo odeto pa ni bilo le Novo mesto, tokrat je Telemachov pajek pletel posebno mrežo energije tudi med nastopajočimi, tako so številni dueti in spontani nastopi oplemeniti že četrto Telemachovo zabavo.

D_3

Zabave se odvijajo na območjih, kjer je Telemach nadgradil mobilno omrežje. Tako so pri Telemachu zadovoljni, da sedaj lahko tudi Dolenjci uživajo v mobilnem omrežju prihodnosti, LTE in vabijo vse uporabnike, da se zglasijo v njihovih poslovalnicah, kjer jim nudijo hitri mobilni internet do konca leta brezplačno.

D_4

Omrežena je Primorska, Gorenjska, Koroška, naslednja postaja Telemachove mreže zabave je Prekmurje.

Karavana zabave prihaja v Mursko Soboto, vidimo se 10.9.2015 ob 18h  v BTC CITY-ju!
 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri