Telemachov žur prihaja v Slovenj Gradec

Tretji največji mobilni operater to poletje praznuje novo omrežje prihodnosti LTE. Telemachov pajek ob zaključku nadgradnje tako na različnih območjih po Sloveniji plete Telemachovo mrežo zabave. Skupaj s pisano druščino glasbenikov je že omrežil Koper in Bled, tokrat pa se zabava seli na Koroško!

SG_1

19. avgusta na Trg Svobode v Slovenj Gradcu prihaja že utečena zasedba glasbenikov: Trkaj, Klemen Bunderla, Alya, Natalija Verboten, Omar Naber, Mambo Kings, Samuel Lucas, Andraž Hribar, Matjaž Jelen (Šank Rock), Nuša Derenda, Rok Ferengja (Rok´n´Band) in DJ Baza.

SG_2

POZOR, dogajalo se bo med 19:00 in 23:00 uro, povsem v centru mesta, na Trgu Svobode! 

SG_3
Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, saj bosta v družbi Telemachovega pajka, ki obeta vrtoglave akrobatske podvige, rajala še Pika Nogavička in Nodi. Prvih 500 obiskovalcev pa čaka tudi brezplačen carski praženec Kulinarične hiše Jezeršek!
Ne zamudite že tretje glasbene poslastice tega poletja ter se pustite ujeti v mrežo Telemachovega pajka!

VSTOPNINE NI!

Kako zabavno je bilo v Kopru, si oglejte TUKAJ!
 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri