Tereza Poljanič v poletje s tremi novimi izdelki zdrave prehrane

 

Ko se bliža čas zabavnih poletnih piknikov, je tudi pravi trenutek, da poskusimo nekaj unikatnega, predvsem pa slastnega!

 

In s tem Tereza Poljanič, strokovnjakinja za presno-vegansko prehrano in obraz priljubljene kuharske oddaje Zdravo, Tereza!, končno lahko razkrije  novo linijo Tereza’s Choice veganskih žar izdelkov skrbno  pripravljenih za vrtne zabave.

 

Predstavlja tri zmagovalce letošnjih piknikov – sočen veganski burger, okusen veganski čevapčiči in pikantna veganska tofu nabodala. Ob vročih poletnih dnevih presenetite goste in razvajajte njihove brbončice z naravnimi specialitetami, ki bodo glavna tema pogovora do naslednjega snidenja!

 

Linija Tereza’s Choice je na policah že eno leto in trenutno jo sestavljajo štiri vrste humusa, trije okusi veganske majoneze, šest okusov tofuja, tri vrste veganskih burgerjev, štirje okusi sončničnih namazov, več vrst arašidovih in mandljevih namazov ter danes še tri vrste žar izdelkov. Izdelka humus rdeča pesa in mandljev namaz s cimetom pa lahko pohvalita z nazivom Najbolj inventivno živilo 2019 Inštituta za nutricionistiko. Vsi izdelki so na voljo v trgovinah Hofer po vsej Sloveniji.

 

 

In kako to, da se je iz sveta malih zaslonov podala v svet prehrambenih izdelkov?

 

“Z linijo Tereza’s Choice želim ljudem pokazati, da priprava zdrave prehrane ni nobena znanost. Če se je lotiš na pravi način, je enostavna in v njej lahko uživa čisto vsak. Tereza’s Choice predstavlja začetno točko, s katero si kdorkoli lahko ustvari zdravo kulinarično zgodbo po svojem okusu.” pravi Tereza. Dodaja, da prisega na priročnost, ker se v hitrem tempu vsakdana, tako kot marsikdo, tudi sama sooča s pomanjkanjem časa.

 

Na vprašanje ali Tereza’s Choice uporablja v svoji kuhinji, Tereza v šali odgovarja, da lahko dvomljivci kadarkoli preverijo njeno domačo “špajzo”, kjer bodo v splošnem neredu našli čisto vsakega izmed omenjenih izdelkov.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si