Test: kaj vaš zaslon pove o vas?

Če verjamete ali ne, ampak vaš zaslon na računalniku zelo zgovorno odkriva marsikaj o vas. Predstavljamo vam 5 tipov ‘zaslona’, v katerem se boste prepoznali?

 

Vsak dan nova fotografija

Imate vedno, ko sodelavka (ali trenutno sostanovalka-lec) pogleda v vaš zaslon, novo fotografijo na ozadju? Pa se igrajmo ugibanja – sovražite rutino in se hitro začnete dolgočasiti? Počnete točno tisto, kar želite, in si ne pustite ukazovati! Najbolje se znajdete na vodilnih položajih, dokler vas nihče ne ogroža.

Brez fotografije

Dober dan, najbolj zaposlena oseba na planetu! Ne upamo prav ničesar zapisati o vašem značaju, saj bi se najbrž oglasili s tako glasnim protestom, kot ste se nazadnje v službi zaradi uporabe plastičnih slamic. Vedno ste v bitki s časom, razen ko gre za okoljsko zaskrbljenost ali pravice šibkejših – za to si vedno vzamete čas!

Mapice kot hiške v Trstu

Če je najlepši pogled za vas zaslon, na katerem so skrbno zložene mape po celem zaslonu, potem smo prepričani, da ste najbolje organizirani od svojih sodelavk in si vsak dan znova tudi zapišete vse naloge, ki jih morate postoriti. Vaš moto je delati pametneje in ne težje, mar ne? Žalostno je le dejstvo, da v življenju marsikdaj vihar razmeče ‘mapice’, ki jih ne znate zložiti.

Kreativni kaos

Ali dobi vaš IT-jevec vedno, ko stopi do vašega zaslona, napad panike? No, pomembno je, da se vi znajdete med vsemi razmetanimi mapami, kaj? Nič čudnega, da vedno uspete najti najbolj stajliš stvari med zadnjimi kosi na razprodajah in ostajate stoični ob težjih življenjskih preizkušnjah.

Vse v nekaj ‘škatlah’

V eno smo prepričani: ste tip človeka, ki želi imeti vse pod ključem! To pomeni, da skrbno hranite svojo zasebnost in svojih privatnih fotografij ne delite z drugimi na Instagramu ali Facebooku. Hm, žal nam je, a predlagamo vam kakšno knjigo o pozitivni psihologiji socialnega življenja.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si