Testirajte novo Max Factor tekočo podlago


Sijoča polt in dolga obstojnost? Zdi se misija nemogoče, a Max Factor zagotavlja, da bo nova tekoča podlaga Radiant Lift Foundation drugačna od vseh, kar smo jih spoznali. Doživite moč obogatene formule in dolgotrajnega sijaja ter se prijavite na testiranje takoj!

Sodelujte v doslej največji akciji testiranja in se pridružite uredništvu GRAZIE. Nove tekoče podlage za naravno in sijočo polt bo prejelo prvih 100 sodelujočih v natečaju!

Odgovorite na vprašanje “Kaj pričakujete od svoje tekoče podlage?” ter pripišite odtenek, ki ga želite testirati; na izbiro so običajni Max Factor odtenki: 45 Warm Almond, 50 Natural, 55 Beige, 75 Golden, 79 Honey Beige.

Odgovore nam pošljite na: grazia@grazia.si ali na naslov uredništva: Navtika plus d.o.o. (za GRAZIO), Gosposvetska cesta 84, 2000 Maribor. Ne pozabite pripisati svojega naslova.

Pohitite s prijavo in si zagotovite novo tekočo podlago Radiant Lift Foundation, ki s svojim čudovitim kompleksom poskrbi za naravni sijaj, ki je obstojen ves dan. Ker vsaka lepotica potrebuje večnamenski lepotni izdelek!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si