Težave v zakonu Julie Roberts: se obeta še ena ločitev?

Malibu Boys And Girls Club Gala - Arrivals

Danny in Julia leta 2013 (Getty).

Lahko bi rekli, da ločitev v Hollywoodu ni nič presenetljivega, saj vsak dan poročamo o slavnih parih, ki so se odločili za razhod, pa vendar nas je nekoliko presenetila novica, da bomo to poletje kot kaže dočakali še eno ločitev (Ben&Jen, Gwen&Gavin).

Kmalu naj bi se v klub samskih namreč vpisala tudi Julia Roberts (47) in njen mož Danny Moder (46), s katerim sta bila skupaj 13 let, kar je v hollywoodskih letih skoraj toliko, kot bi praznovala že zlato obletnico! 😉

Po poročanju revije OK!, ki bo celotno zgodbo objavila v prihajajoči številki revije, naj bi sicer mirnemu soprogu prekipelo in je pripravljen na ločitev. Danny se ne počuti, kot da imata z Julio pravo partnerstvo. Vedno je namreč morala obveljati njena volja,” je za revijo povedal anonimni vir.

OK! tudi poroča, da je par več let obiskoval zakonskega terapevta, vendar se prepiri kljub temu nadaljujejo. Julia naj bi na moža večkrat histerično kričala, medtem pa Danny večino časa moči.

A kot poroča Hollywood Life naj bi bila ločitev zadnja misel Julie, sploh ker je v igri kar 225 milijonov vredno premoženje. Olje na ogenj priliva tudi dejstvo, da je ‘čedno dekle’ v zadnjih mesecih začelo prodajati svoje pregrešno drage nepremičnine. Aprila se je na nepremičninskem trgu pojavila njena posest na Havajih, kratek čas pa je naprodaj tudi njeno stanovanje v New Yorku.

Julia in Danny Moder sta se spoznala leta 2001 med snemanjem filma Mehičanka, naslednje leto pa se poročila v New Mexicu. Vendar za nobenega to ni bil prvi zakon. Danny je bil namreč pred tem pet let poročen z make up artistko Vero Steimberg, Julia pa dve leti s pevcem in piscem pesmi Lylom Lovettom.

Govorice o ločitvi postajajo iz dneva v dan glasnejše, ali se bo slavni par zares ločil, pa bomo izvedeli prav kmalu … GRAZIA vam bo seveda o vsem poročala!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri