Težko pričakovana znamka ličil končno v Sloveniji!

14595535_585156115020275_1284999491024859515_n

Domače lepotne navdušenke je v zadnjih dneh navdušila novica, da je kozmetična znamka L.O.V. končno prišla k nam. Gre za novo dekorativno kozmetično znamko iz podjetja Cosnova, ki ponuja obširno linijo ekskluzivnih izdelkov. Ponudba ustreza prestižnemu masovnemu trgu, ki zahteva kvaliteto in dizajn v kombinaciji z dostopnostjo v izbranih drogerijah po atraktivnih cenah. Sedaj tudi v Sloveniji, sicer pa je znamka L.O.V. od sredine avgusta na voljo v Nemčiji, Avstriji, Sloveniji in Švici v verigah drogerij Müller, Rossmann in Budni, v spletni trgovini Douglas in tudi v izbranih parfumerijah ter v spletni trgovini www.lov.eu L.O.V je večplastna. Vsak posamezen izdelek – ljubezenska zgodba sama po sebi.  Predstavljamo vam nekaj najbolj priljubljenih izdelkov, ki so se znašli v tej ljubezenski zgodbi:

lov

LOViconyx- Paleta za Senčenje & Konturing: Razburljiva mešanica tekstur, barv in kontrastov (nežnih in močnih, kremnih in mehko svetlečih). Pet ujemajočih barv, ki zagotavljajo ženski kreativnosti neskončne možnosti in omogočajo izrazito ličenje. Da je paleta predmet poželenja, skrbi globoko črna in elegantna embalaža z ogledalom in dvojnim aplikatorjem, ki se odlično prilega dlani.

The FORBIDDEN – Dramatic Volumen Maskara: TheFORBIDDEN je skrivno orožje za zapeljiv pogled. Nudi spektakularen volumen in razburljivo privihanje s samo enim nanosom. Profesionalna krtačka v obliki peščene ure omogoča enostaven nanos edinstvene teksture, ki trepalnice odlično loči in ustvari volumen.

LIPaffair – Šminka Color & Care: Ljubezensko razmerje, ki bi ga vsaka ženska morala spoznati – intenzivno, večplastno in tako čutno. Šminka Colour & Care združuje vse, kar močna ženska pričakuje od šminke! Kremna in dolgo obstojna formula s prefinjenim sijajem ali srednje mat zaključkom, čudovito udobno nošenje z intenzivno pigmentacijo, negovalna tekstura z oljem kendi in hialuronsko FILLING SPHERESTM za gladke, polne ustnice.

EVENelixir – Serum Podlaga: Skrivnostna alkimija EVENelixier je veliko več kot samo tekoči puder. V elegantni steklenički se serum in tekoči puder zlijeta v dragocen eliksir, ki kožo naredi sijočo od znotraj. Zračna, lahka, brez oljna tekstura s kapalko za natančen nanos zagotavlja ves dan gladko in sijočo polt, v samo dveh tednih izboljša vlažnost in elastičnost kože, zaradi česar so majhne gube vidno zmanjšane, polt je občutno bolj gladka in bolj sijoča.

LOVinity – Dolgo Obstojen Lak za Nohte: Ponuja živahno sporočilo v steklenički: intenzivno in izrazito vse do konic prstov! Formula z inovativno polimerno tehnologijo zagotavlja intenziven, visoko sijoč barvni zaključek brez luščenja – do sedem dni. Popolno s samo eno potezo: čopič zagotavlja gladek in enostaven nanos. Steklenička, ki je našla navdih v zapeljivih ženskih oblinah in ima dvojni zamašek, udobno leži v roki.

Grazia vam svetuje, da si ponudbo znamke L.O.V. ogledate v živo v drogerijah Müller, saj je le-ta pestra, vsestranska in mamljiva. Vse boste hotele imeti, sploh če bi se opisali kot strastna ženska, ki ljubi in živi moderno ženstvenost. Takšna je namreč L.O.V. ženska – fascinantna, večplastna osebnost – močna & odločna, pa vendar hkrati navdihujoča,polna empatije in z zlatim srcem. Navdušuje se nad arhitekturo, dizajnom in umetnostjo. Potovanja in kultura sta njena vira navdiha. Ceni vse lepe stvari. Ljubezen do detajlev in ličil sta njena strast. Vendar njena resnična lepota sije iz nje. Pomirjena je sama s seboj in svoje različne vloge uresničuje srčno in z neverjetno lahkotnostjo. Poslovna ženska, mama in kozmopolitanka, prava mojstrica v balansiranju med različnimi svetovi. Je dobro obveščena in pozna najnovejše trende, vendar se sama odloča, kaj ji je všeč in kaj ji pristaja. Sledi svojemu lastnemu stilu. Ona je lahko vse, kar si zaželi – vse z L.O.V.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si