THE BASE LABEL: trajnostna modna znamka s podpisom blogerke Alje Perne

Ko strast preraste v posel

THE BASE LABEL je nova trajnostna modna znamka izpod rok blogerke Alje Perne.

 

 

The Base Label je nova modna znamka na slovenskem trgu, za katero stoji ustanoviteljica enega najbolj prepoznavnih slovenskih modnih in lifestyle blogov – Alja Perne, ki je svojo strast do mode spremenila v posel, s svojo lastno blagovno znamko. Znamka je 100% Alja in je ustvarjena od ženske za ženske, ki cenijo oblačila narejena in najbolj kakovostnih materialov.

Prva kolekcija The Base oblačil je sestavljena iz pletenin, ki so oblikovana in narejena v Sloveniji, pri Jakopina Studios, iz najboljših materialov. Gre za luksuzne kose, ki so namenjeni temu, da jih nosite večno.

 

Trajnostno, etično in večno

Pri The Base Label skrbijo za planet, okolje in za ljudi. Vsa oblačila so narejena trajnostno in odgovorno – do okolja in ljudi, v preverjeni proizvodnji, kjer je vsaka šivilja, ki z ljubeznijo ustvarja The Base Label oblačila, več kot pravično plačana za svoje delo. Pri oblikovanju in izdelavi oblačil sledijo zadnjim modnim trendom, a ostajajo zvesti klasiki. S tem v mislih ustvarjajo luksuzne modne kose, tiste najbolj osnovne kose, ki jih vaša omara preprosto potrebuje in “statement piece”, ki so modni, obenem pa večni.

 

Več si lahko v spodnji galeriji slik ter na spletni strani www.thebaselabel.com.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si