THE MAY FAIR LONDON

The May Fair Hotel že od svojega odprtja (daleč nazaj leta 1927) s svojim izjemnim dizajnom, glamurozno dediščino in izstopajočim stilom velja za enega najbolj ikoničnih luksuznih hotelov v mestu London.

Razkošen, a ne bahav, dramatičen, a še vedno izjemno udoben in seveda z vrhunsko postrežbo, The May Fair Hotel moderni luksuz redefinira s svojim igrivim stilom in eleganco. Hotel se nahaja v samem centru mesta, le nekaj korakov stran od Buckinghamske palače, Piccadilly Circusa in znamenitih ulic, kot sta Bond street in Berkley street, znani po številnih butikih, trgovinah in vrhunskih restavracijah. The May Fair Hotel obsega več kot 400 sob, še posebej pa je znan po svojih 37 suitah in tako velja za enega največjih in (glede na ponudbo) raznolikih hotelov v London.
Poleg sob hotel obsega še 16 elegantnih sejnih sob, kino oziroma teater, ki sprejme več kot 200 ljudi, spa center z različnimi lepotnimi tretmaji, fitnes, odprto teraso in banketne sobe za odprte ali zasebne dogodke in zabave.
Eden izmed ključnih delov hotela pa je zagotovo restavracija May Fair Kitchen, ki ponuja pravi miks različnih jedi in okusov, njihov meni namreč slovi  po španskih in italijanskih krožnikih ter prepoznavnih perujskih in mehiških jedeh. Blizu restavracije se za večerno druženje ob odličnih koktajlih nahaja May Fair Bar, ki pa poleg večerne zabave slovi po svojih odličnih zajtrkih in vikend bruncih!

 

 

 

 

 

 

 

 

Spletna stran: www.themayfairhotel.co.uk
Naslov: Stratton Street, London, W1J 8LT, United Kingdom

Besedilo: Tesa Jurjaševič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si