Ti 3 modni dodatki so osvojili Pinterest

Če imate rade modne dodatke, potem zagotovo veste, kateri so letos najbolj vroči – mules natikači, slamnate torbe, piflarska očala, veliki opazni uhani, … Med vsem tem bogatim izborom na Pinterestu po priljubljenosti izstopajo trije modni dodatki. Kateri?

Kavbojski gležnjarji: Čeprav smo z eno nogo že v poletju, fašioniste obožujejo kavbojske gležnjarje. Možnosti kombiniranja, ki jih ponujajo, so njihovo priljubljenost povečale za kar 50%. Gre namreč za obutev, ki se izvrstno spaja tudi s kratkimi jeans hlačkami in belimi boho oblekicami.

Svilnate rutke: Barvite rutke so najenostavnejši način, kako lahko preprostemu stajlingu vdahnemo svežino. Ne le, da si jih lahko zavežemo okoli vratu, uporabimo ga lahko tudi namesto pasu ali kot okras na torbi. Na Pinterestu je ta modni dodatek dosegel kar za 200% večjo priljubljenost kot sicer.

Slamnate torbe: Ta trend se je letos iz plaž preselil na ulice, za kar so poskrbele tudi luksuzne znamke, kot je Dolce&Gabbana. Popularnost slamnatih torb je na Pinterestu poskočila za kar 90%, kar pa ne preseneča, saj boste letošnjo pomlad težko našle Instagram profil modnega dekleta brez tega zanimivega modnega dodatka.

Foto: Pinterest

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si