Ti škornji? Ljubezen na prvi pogled!

Škornji in modni dodatki, ki jih najdete v zimsko-jesenski kolekciji Deichmann, bodo prebudili ženstveno plat v vsaki posameznici. Z njimi bo vsaka modna pravljica postala resničnost!

Veste, da bela barva prebuja občutek mirnosti in udobja? Da predstavlja barvo, ki odpira nove poti in v vas zbuja željo po novih začetkih? Preprost in nežen pridih, ki ga oddajajo prefinjeni pari čevljev s svojimi edinstvenimi in minimalističnimi detajli, kot je stranska zadrga, vezalke, modna sponka ali kanček drugega barvnega pridiha, ostajajo na lestvici najbolj zaželenih kosov te sezone.

Kraljice stilskih zapovedi

Trendi škornji v belem in bež odtenku dodajo vašemu videzu nadvse šik ton. V svojih nežnih odtenkih popestrijo še tako dovršen stajling in pritegnejo poglede. Škornje lahko kombinirate z obleko, daljšim krilom ali kavbojkami – odločite se za kos, ki ponazarja vaš stil. Če prisegate na monokromatski videz, ga nadgradite s podobnimi odtenki od glave do peta in ga začinite še z izbrano torbico oziroma nahrbtnikom. Poigrajte se z detajli in poskrbite, da bo vaš videz zasijal v pravi luči. GRAZIA modni nasvet: letos boste še posebej v trendu, če boste škornje kombinirali z daljšo pleteno obleko in toplim plaščem, ki sega do kolen.

GRAZIA je za vas izbrala najljubše škornje iz nove zimsko-jesenske kolekcije Deichmann:

 

This slideshow requires JavaScript.

Tudi modna gurujka in stilistka Tjaša Kokalj Jerala se je odločila za ene izmed njih. Kombinirala jih je z daljšim krilom s potiskom, črnim pulijem in daljšim belim puloverjem. Videz je popestrila še z detajli, in sicer s pasom in minimalističnim nakitom.

Naj tudi vas modni val odnese v jesensko razigranost s pravo obutvijo in modnimi kosi Deichmann. Že veste katere škornje boste izbrale?

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si