Tisoče oboževalcev ustvarilo »Največje srce v Sarajevu«

Sarajevski filmski festival

Sarajevski filmski festival še nikoli tako svečan kot letos, je privabil zvezde svetovne kinematografije in za tisoče obiskovalcev pripravil nepozabno praznovanje ob 25. obletnici. S sporočilom Vsi smo mi iz istega filma, so oboževalci širom regije festivalu iz srca poklonili svoj del «Največjega srca v Sarajevu».

 

Nesvakidatnji poklon publike Sarajevo Film Festivalu Največje Srce v Sarajevu

 

S skupnim sloganom, dolgoletni prijatelj in sponzor SFF – Atlantic Grupa, že vrsto let spodbuja idejo o kulturi, odprtosti, povezanosti in ustvarjalnosti po vsej regiji. V sklopu projekta Vsi smo mi iz istega filma, so posamezniki na svojih družbenih omrežjih delili fotografijo z motivom srca. Tisoče fotografij so na festivalskem trgu sestavile umetniško delo – mozaik z naslovom «Največje Srce v Sarajevu», ki je bilo javnosti razkrito v nedeljo, 18. avgusta in kot posebno darilo predano Mirsadu Purivatri, direktorju Sarajevskega filmskega festivala. »Zelo smo ponosni na prijateljstvo, ki Atlantic Grupo že vrsto let povezuje s Sarajevskim filmskim festivalom in na ljudi, ki so s svojim delom za celotno regijo naredili nekaj neverjetnega. Še posebej smo hvaležni vsem obiskovalcem, ki so pustili svoje srce tukaj na festivalskem trgu in skupaj z nami praznovali 25. rojstni dan festivala ter tako še enkrat dokazali, da smo vsi iz istega filma,« je ob predaji mozaika dejala Miranda Mladin, izvršna direktorica za marketing in inovacije Atlantic Grupe.

Pri ustvarjanju mozaika »Največje srce v Sarajevu« so pomagali tudi priljubljeni igralci iz regije, ki so preko družbenih omrežij v svet poslali posebno emotivno sporočilo. Kakšni spomini jih vežejo na priljubljeni festival, so v videu Vsi smo mi iz istega filma, razkrili: Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Moamer Kasumović, Mario Drmac, Milan Marič, Nataša Ninković in Ula Furlan. Kako izgleda »Največje srce v Sarajevu« pa si oglejte na spletni strani www.svismomiizistogfilma.com.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si