Tjaša K. Jerala in Ajda S. Žumer sta izbrali najlepše modne dodatke te sezone

Kakšne modne dodatke bosta to jesen nosili Tjaša Kokalj Jerala in Ajda Sitar Žumer?

 

Zabavno druženje z modnimi predstavnicami, kakršno si želi doživeti vsak! #parfoisandfriends

Vodilna blagovna znamka modnega nakita v Evropi Parfois je pretekli vikend združila modne poznavalke iz petih držav v Beogradu. Parfois v svoji novi kampanji za kolekcijo jesen-zima 2019 pooseblja posebno potovanje, zato je modna skupina Sportina Group skupaj s Parfoisom za svoje predstavnice pripravila sanjski vikendpotep.

 

 

Nova kampanja Parfois prenaša željo, da prestopimo meje in se tudi v tujem mestu počutimo domače. V znamenju vedno živega Beograda, toplih jesenskih barv, gurmanskih užitkov in ženske moči so svoje najljubše modne kose Parfois lahko izbirale in predstavljale blogerke in modne prijateljice Tjaša Kokalj Jerala in Ajda Sitar Žumer ter predstavnici uredništva revij Cosmopolitan in Grazia iz Slovenije, Slađana Ostić in Petra Mamić (@skitnica) iz Hrvaške, Mina Krstić in Marija Rosić iz Srbije, Olga Mitrović  iz Črne gore ter Erna Saljević iz Bosne in Hercegovine.

Ekipa Sportine Group in Parfoisa je poskrbela za občutek domačnosti z edinstveno nastanitvijo, presenetljivimi gurmanskimi okusi in spoznavanjem mesta z različnih perspektiv.

 

Oglejte si utrinke s sanjskega druženja, ki smo jih ujeli v objektiv!

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Parfois v svoji novi kampanji za kolekcijo jesen-zima 2019 spremlja posebno potovanje, lahko bi rekli neverjetno odpravo ženske, ki se znajde v neznanem okolju s čudovito pokrajino in edinstvenim poslanstvom: da ugotovi povezavo med seboj in tistim, kar jo obdaja.

Koliko krajev lahko začutimo kot svoje? Koliko je mest, v katerih lahko rečemo, da smo doma? Parfois si želi, da z modnimi dodatki prestopimo to mejo. Podpre naše hrepenenje po novem, ki bo, potem ko ga uzremo, postalo naše – domače. Moto nove kolekcije Parfois je beseda TUKAJ, ki enako kot modni kosi nakita in oblačil združuje čas in prostor.

Prestopite meje in sledite sebi kot zbrane modne predstavnice. Okrasite se s številnimi modnimi dodatki in ne omejujte se z barvami. Uživajte v jesenskih dnevih s kolekcijo Parfois in pozdravite novo sezono samozavestne!

Novo kolekcijo najdete v trgovinah Parfois v Cityparku in Supernovi Rudnik v Ljubljani, Europarku v Mariboru ali Citycentru v Celju ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si