Tjaša Kokalj Jerala je navdušena nad tem lepotnim paketom

Leto se počasi bliža koncu, zato so pri dm drogerie markt za vaspripravili praznični lepotni paket. V čudoviti škatli boste našli izbrane izdelke za ličenje in nego, s pomočjo katerih boste na najdaljšo noč v letu zasijali v vsej svoji lepoti. Med prvimi je dm lepotni paket prejela vplivnica Tjaša Kokalj Jerala, ki se je navdušila nad serumom za trepalnice znamke Eveline Cosmetics. Praznični paket predstavlja popolno darilo za vas in za vaše najdražje, če bi jim radi podarili lepotno razvajanje po ugodni ceni.

December je mesec, ko se vsi vsaj malce prepustimo čarobnemu prazničnemu vzdušju in iščemo ideje za darila. Lepotni paket, ki so ga pripravili pri dm drogerie markt, je že na prvi pogled čudovito darilo, še toliko bolj privlačna pa je njegova vsebina, saj v sebi skriva kar sedem skrbno izbranih izdelkov priznanih blagovnih znamk. Paket vam je na voljo po praznični ceni 19,99 evrov, kar pomeni, da je to krasno darilo lahko vaše s skoraj 50-% popustom. Privoščite sebi ali svojim najdražjim lepotno razvajanje po izjemno ugodni ceni!

dm lepotni paket vsebuje:

  1. Serum za trepalnice Eveline Cosmetics SOS Lash Boost, ki s svojimi kakovostnimi sestavinami neguje vaše trepalnice in jim da volumen.
  2. Paleto senčil Makeup Revolution Soft Focus, ki bo poskrbela za iskriv pogled.
  3. Maskaro Maybelline Falsies Lash Lift, da bodo vaše negovane trepalnice še bolj opazne.
  4. Gobico znamke Max Factor, ki bo poskrbela, da bo nanos ličil še lepši in enostavnejši.
  5. Umetne trepalnice Catrice Lash Couture Dramatica za pogled, ki bo začaral vsakogar.
  6. Ker v teh dneh vse okoli nas kar sije, je prav, da s pomočjo osvetljevalca Essence malce sijaja pričarate tudi na svojem obrazu.
  7. No, in ker silvestrskega poljuba seveda ni brez popolno naličenih ustnic, je v paketu tudi kremno rdečilo za ustnice dm lastne blagovne znamke trend IT UP.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si