Tjaša Kokalj Jerala razkrila svoj lepotni ”must have” izbor

Subtilno ličenje v skladu z jesenskimi lepotnimi trendi

Priljubljena slovenska blogerka Tjaša Kokalj Jerala nam je zaupala 5 lepotnih izdelkov, ki bodo zanjo letošnjo jesen nepogrešljivi. Skrbno izbran lepotni paket njenih najljubših ličil je lahko tudi vaš! Kako? Podrobnosti odkrivamo v nadaljevanju.

 

 

Tjaša Kokalj Jerala, uspešna slovenska blogerka, ki nas vedno znova navdihuje z izbranim modnim stilom in čudovitimi lepotnimi objavami na temo trendov ličenja in nege kože ter telesa, je tokrat v sodelovanju z dm Slovenija pripravila pisano jesensko presenečenje.

Na družbenem omrežju Instagram, na uradni strani dm_Slovenija, poteka velika jesenska nagradna igra, ki je kot nalašč za vse tiste, ki obožujete brezhiben lepotni videz v vsakem letnem času. Ker se od poletnih smernic ličenja poslavljamo, je čas, da se seznanimo in pozdravimo jesenske lepotne trende, ki prav tako zagovarjajo estetsko načelo “manj je več”. Da bo izbira ličil, ki so posebej primerna za eleganten jesenski make-up videz, zares preverjena in potrjena s strani lepotne gurujke, je Tjaša Kokalj Jerala razkrila svoj ”must have” paket 5 lepotnih izdelkov.

 

Med najbolj nepogrešljivimi lepotnimi izdelki, ki jih bo to jesen uporabljala Tjaša Kokalj Jerala, je teh 5 “lepotnih bonbončkov”:

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Vse zveste bralke, lepotne navdušenke in ljubiteljice lepega, vabimo, da sodelujejo v nagradni igri dm Slovenija x Tjaša Kokalj Jerala ter z malo sreče osvojijo graviran čopič Max Factor in gravirano rdečilo za ustnice L’Oreal Color Riche nudes v brezčasnem odtenku.

 

Pravila sodelovanja v nagradni igri dm Slovenija x Tjaša Kokalj Jerala:

1. Sledite Instagram strani dm_Slovenija.

2. V komentar pod sliko nagradne igre zapišite, zakaj ste prav vi edinstvena.

 

Boste vi ena izmed 10 srečnic, ki bo prejela svoj lepotni paket? Ne odlašajte s sodelovanjem, loči vas le klik do lepotnih presenečenj!

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si