Tjaša Železnik razkrila, kako ohranja mladosten videz

Serum, ki mu zaupajo dermatologinje in medijske zvezde.

Prvi jesenski dnevi so za nami, zato je čas, da kožo pripravimo na hladnejše obdobje. Tokrat je naš zanesljiv zaveznik serum La Roche-Posay Hyalu B5, ki zmanjšuje znake staranja in vidnost gub ter poskrbi, da ste vedno videti kot čista petka, #be5!

 

@Tjasanatalija

 

Dermokozmetični serum edinstvene formule, ki vsebuje dve vrsti čiste hialuronske kisline, vitamin B5,  madecassoside in termalno vodo La Roche-Posay, je osvojil srca 1 milijona žensk po vsem svetu  in je znan kot anti-age izdelek številka ena v lekarnah.

 

Uporabo serumov s hialuronsko kislino priporoča tudi Lina Kovač Virnik, dr. med., spec. derm., ki navaja tudi druge nasvete za zdravje in lepoto kože:

 

»Kožo zjutraj in zvečer dobro očistimo z blagimi izdelki, primernimi za svoj tip kože. Poskrbimo za ustrezno vlažnost kože. Poleg kreme uporabimo še vitaminski serum s hialuronsko kislino, ki dobro prodre skozi povrhnjico in jo dodatno nahrani. Čez dan kožo zaščitimo pred sončnimi žarki s kremo z ustreznim zaščitnim faktorjem glede na fototip kože. Poskrbimo za dovolj spanja in počitka. Poskrbimo za kakovostno in redno prehrano ter redno gibanje.«

 

Za gledališko igralko Tjašo Železnik je ključ lepote v rednem čiščenju in hidrataciji kože, skrivnost njenega videza pa je Hyalu B5 serum, saj je z njegovo pomočjo videti kot čista petka:

 

»Zaupam serumu La Roche-Posay Hyalu B5, ki moji koži zagotovi prožnost, voljnost in zdravo svežo polt, ki je v mojem poklicu še kako pomembna. Pri izbiri izdelkov, ki jih nanašam na svojo kožo, sem zelo izbirčna. Zaupam le preverjenim dermokozmetičnim izdelkom s preprostimi formulacijami in minimalističnimi sestavinami.«

Priporočena maloprodajna cena: La Roche-Posay Hyalu B5 serum, 30 ml: 35,35 €

 

Če želite v novo sezono vstopiti s svežo in voljno kožo in biti čista petka s pomočjo čiste hialuronske kisline, v lekarnah poiščite svojo stekleničko seruma Hyalu B5.

Več informacij o Hyalu B5 serumu in drugih izdelkih La Roche-Posay poiščite na: www.laroche-posay.si

 

Za Tjašo Železnik je ključ lepote v rednem čiščenju in hidrataciji kože, skrivnost njenega videza pa je Hyalu B5 serum.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si