To bo vaša nova lepotna skrivnost, ki jo boste želele obdržati le zase

Vichyjeva inovacija na področju boja proti staranju

Poglavje: kolagen!

 

Ste vedeli, da je kolagen beljakovina, ki igra ključno vlogo pri ohranjanju čvrste in mladostne kože? Čeprav jo organizem proizvaja naravno, se začne količina te beljakovine v resnici zmanjševati že v zgodnjih dvajsetih letih. Dobra novica je, da se lahko proti vidnim posledicam pomanjkanja kolagena, kot je nastanek drobnih linij, gub in nenapete kože, učinkovito borimo bodisi preko neinvazivnih estetskih postopkov bodisi s pravilno nego doma in z Vichyjevo inovacijo ‒ Vichy LiftActiv Collagen Specialist!

 

 

Ohranitev lepega in mladostnega videza kože na obrazu je bila od nekdaj v središču lepotnih rutin – pred več kot sto leti so ljudje za boj proti znakom staranja uporabljali maske iz sadja, zelenjave in različnih rastlin ter raznolika olja in med. Z vrtoglavim razvojem znanosti in tehnologije je v zadnjih nekaj desetletjih prišlo do velikega razvoja na tem področju, tako da danes nekatere od najpomembnejših razvitih metod na področju boja proti znakom staranja vključujejo kolagen, ki postaja ključni pojem v tem procesu.

 

Kolagen je vrsta beljakovine, ki ohranja moč in prožnost, zaradi katerih je naša koža sveža, prožna in vidno lepa. To je ena najpomembnejših beljakovin v človeškem telesu. V usnjici je zastopana v 80 %, naše telo pa jo nenehno proizvaja z namenom ohranitve čvrstosti kože. Dejansko pa se začne njena količina zmanjševati že v zgodnjih dvajsetih in tridesetih letih, izpostavljenost onesnaženosti in življenje v urbanem okolju pa povečujeta ta trend zmanjševanja za kar 10 odstotkov!

 

Zato so se v zadnjih nekaj letih pojavile neinvazivni estetski postopki nove generacije – rešitve katerih glavni cilj je, da stimulirajo tvorbo hialuronske kisline in kolagena, metode kot je laser, ultrazvok, iglična terapija in biorevitalizacija. Navedenim postopkom je skupno to, da aktivirajo biologijo kože in delujejo proti staranju, zato so bili ti postopki navdih pri oblikovanju najnovejše Vichy anti-age inovacije – LiftActiv Collagen Specialist, ki učinkuje kot nadomestilo pri učinkih izgube kolagena in tako deluje na znake staranja.

 

 

Da bi Vichy pomagal pri boju za kar se da lepo, čvrsto in mladostno kožo ter zmanjšal vpliv negativnih dejavnikov na proizvodnjo kolagena, predstavlja svojo zadnjo inovacijo na področju boja proti staranju: LiftActiv Collagen Specialist! Nova dnevna nega iz Vichyjevih laboratorijev dokazano učinkovito deluje na običajne znake staranja kože kot so gube, nečvrstost in pigimentacija, tako da spodbudno deluje na čvrstost, prožnost in tonus kože.

 

Zahvaljujoč posebni kombinaciji sestavin – biopeptidom, vitaminu CG in Vichyjevi mineralizirani vodi – nega proti staranju nove generacije klinično dokazano zmanjšuje nastanek gub na področju okoli oči za 24 % po samo osmih tednih uporabe[1], instrumentalni preizkus pa je pokazal, da so uporabniki že pri prvi uporabi opazili izboljšanje tonusa kože  za 52 % in čvrstost za 20 %[2].

 

LiftActiv Collagen Specialist 40,09 EUR*
LiftActiv Collagen Specialist SPF 25, 40,09 EUR*

 

Več informacij o sestavi in delovanju izdelka LiftActiv Collagen Specialist najdete na strani Vichy.si, kot tudi informacije o dnevni negi s širokim spektrom UVA /UVB zaščite SPF 25, ki dodatno deluje na temne madeže, sivo in neenakomerno polt tudi s pomočjo glikolne kisline in Phe-resorcinola.  Čas je, da si privoščite nego, ki sledi inovacijam, spodbuja naravne procese proti staranju kože, za negovano, sijočo in mladostno kožo.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

 

*Navedene cene so informativnega značaja – Vichy nima natančnih informacij o maloprodajnih cenah v pooblaščenih lekarnah in nanje na noben način ne vpliva.

[1] Klinično točkovanje, 58 žensk, po osmih tednih

[2] Instrumentalni preizkus, 24 žensk

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si