To je jakna, ki je velik hit letošnje sezone

Globoko smo zakorakali v jesen, nizke temperature pa kar kličejo po toplejših oblačilih. Idealne za to so aviator jakne, ki so udobne, tople, povrh vsega pa še elegantne, v svojo garderobo pa jih vključujejo tudi največje zvezdnice. V modo je ta kos prišel že nekaj let nazaj, a se vsako jesen in zimo vztrajno vrača nazaj, saj lahko z njim ustvarjamo najrazličnejše videze:

Casual videz: manekenka Irina Shayk je aviator jakno v čokoladno rjavi barvi kombinirala s klasično majico in kavbojkami. Celotnemu videzu je z zlato ogrlico dodala rahlo noto prefinjenosti.

Eleganten videz: priljubljena pevka Rihanna je aviator jakno, ravno tako v čokoladno rjavi barvi, nosila skupaj z elegantno svileno obleko ter škornji in ustvarila izjemno šik videz.

Formalen videz: pevka Ashley Roberts je z aviator jakno ustvarila videz, primeren za uradne priložnosti ter za v službo. Mucka v beli barvi se izrazito poda k belemu puloverju s puli ovratnikom in rjavimi usnjenimi hlačami, v kombinaciji z rjavimi petkami.

Športen videz: Rihanna nam je pokazala tudi, kako aviator jakno nositi na športen način – skupaj s krajšim topom in trenirko. Odlična izbira!

Kot lahko vidite, gre za vsestranski kos, ki ga boste lahko nosile ob najrazličnejših priložnostih. Za še več inspiracije pa si v spodnji galeriji poglejte, kako so aviator jakno kombinirale še nekatere druge zvezdnice:

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si