To je “look” letošnje jeseni!

pupa-velvet-garde-1000

PUPA Milano predstavlja novo, nadvse ženstveno kolekcijo ličil Velvet Garden za letošnjo jesen, z navdihom v dragocenem žametu in zapeljivih barvnih odtenkih jesenskih vrtov… Kolekcija govori o novi ženski, še bolj samozavestni in zavedajoči se svoje lepote. Bogate in ekstremno senzorične formule spominjajo na dragocen žamet, celotna kolekcija pa je spoj globokih in intenzivnih barv, ki izražajo razkošje in slavo.

pupa-pupart-ojnd-08-43

V kolekciji najdemo kromatično paleto 9 odtenkov senčil, ki nežno božajo veke ter omogočajo ustvarjanje različnih in elegantnih videzov. Nadvse mehka, prijetna tekstura omogoča brezhibno mešanje različnih barv. Senčila boste lahko dopolnile z izdelki, ki omogočajo ustvarjanje dramatičnega pogleda – maksi svinčnikom za oči v črnem ali bergundskem odtenku z gladko, kremno in mazljivo teksturo ter kremno maskaro za izjemen volumen, ki poskrbi za videz umetnih trepalnic.

pupa-velvetgarden-nail-polish-ojnd-43

Tukaj je še prikupno visoko pigmentirano rdečilo za lica s tremi niansami in prijetnega cvetnega vonja, ki koži poudarja živahen ten. Kolekcijo dopolnjujejo vlažilna, kremna in lahka rdečila za ustnice za izjemen sijaj, ki oblikujejo ustnice in jih obdajo v lahkoten film udobja, in laki za nohte, ki zahvaljujoč posebni mešanici polimerov, nohti delujejo sijoče in so polni neverjetnega dolgo obstojnega, steklenega sijaja.

Mar ni to kolekcija ličil, ki se ji ne bo mogoče upreti?

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si