To je novi “must have” kos v omari vsake strastne modne navdušenke!

chiara-1220x686

V 90-ih letih so modni svet navduševali športni copati z izpisanim imenom dneva, a v letošnjem letu se ta trend vrača zahvaljujoč modnim blogerkam in ikonam stila. Od Gilde Ambrosio, Anne Dello Russo, Chiare Ferragni. Alessandre Ambrosio do Tamu McPherson … vsa dekleta so nora na svoj košček barvite pletenine z napisom določenega dneva v tednu s podpisom italijanske oblikovalke Alberte Ferretti. Cena enega puloverja je 405 funtov, kar pomeni, da vas bo nabor puloverjev z napisi vse od Monday do Sunday stal 2835 funtov. Ni malo, a pravi modni privrženci pravijo, da je za tako efektiven kos vredno odšteti toliko denarja. Kaj pa menite vi? Presodite sami z ogledom spodnjih fotografij:

Diapozitiv3Rainbow-week-03Diapozitiv4Alberta-Ferretti-Days---Week-SweatersDiapozitiv2Rainbow-week-17 Diapozitiv1Predstavitev11Rainbow-week-07 Predstavitev1

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri