To je prva jutranja kava, ki prebudi v minuti tudi Đurota

Black‘n‘Easy, prva jutranja kava, ki prebudi v minuti

 

 

Barcaffè Black’n’Easy, je prva jutranja kava, ki prebudi v minuti. To je kava za vse, ki si začetka dne ne predstavljate brez skodelice turške kave, vendar za njeno pripravo v zgodnjih jutranjih urah nimate dovolj časa. Barcaffè Black’n’Easy, na katero prisega tudi Đuro, je pripravljena v trenutku, vaša jutranja rutina pa bo z njo dobila popolnoma nov zagon.

 

Black‘n‘Easy je praktična izbira za pripravo najbolj priljubljenega kavnega napitka v Sloveniji – turške kave. Ne samo v hektičnih jutranjih urah, ampak kadarkoli in kjerkoli. Priprava je sila preprosta. Vsebino vrečke stresete v skodelico, prelijete z vročo vodo in uživate v aromi prave turške kave.

 

Tudi Branko Đurić – Đuro, ena izmed največjih igralskih zvezd v regiji, si svojega jutra ne more predstavljati brez skodelice tega omamnega napitka. Zdaj veste, od kod mu energija. Je tudi vaša jutranja rutina tako kot Đurova, hektična in začinjena z zabavnimi plesnimi gibi?

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri