To je telefon, ki ga je GRAZIA izbrala zase!

Telefon ali modni dodatek? GRAZIA je navdušena nad barvami novih Huawei pametnih lepotcev.

Pametni telefoni so danes že veliko več, kot le naprave s katerimi se kličemo. Postali so že pravi mali računalniki in uveljavljeni modni dodatki, ki se skladajo z našo garderobo in osebnim stilom.  

Ko se danes odločate za telefon, ste zagotovo pozorni tudi na njegov videz in dizajn. Ni več vseeno kakšne oblike in barve je. Če boste imeli možnost, boste skoraj zagotovo vedno izbrali tistega, ki bolj pritiče vašemu stilu in vaši garderobi. Če imate vsak dan na urniku več poslovnih sestankov, ki zahtevajo bolj elegantno in manj vpadljivo opravo, se boste verjetno spogledovali s telefoni temnejših barv, če ste bolj umetniško navdahnjeni, pa bo vaša izbira verjetno telefon živahnejših barv.

Paleta, ki je GRAZIO očarala

Teh želja in potreb uporabnikov se proizvajalci vse bolj zavedajo in jih tudi upoštevajo. Lep primer je Huawei s svojimi letošnjimi telefoni. Najprej je konec marca predstavil telefona P20 in P20 Pro, ki sta bila med drugim na voljo v čudoviti barvi somraka, v kateri so se prelivale vijoličasta, modra in zelena barva, nedavno pa še telefon Mate 20 Pro, ki je prav tako na voljo v različnih barvnih kombinacijah, tako da vsak lahko najde pravo za svoj osebni stil.

Črna za prefinjene, modra za unikatne dame

Tudi pri novem Matu zelo izstopa barva somraka, ki pa je tokrat nekoliko drugačna. Prelivajo se namreč modra, vijoličasta in črna barva, kar daje telefonu edinstveno podobo, s katero boste nedvomno izstopale iz množice. V Sloveniji je telefon na voljo še v črni in polnočno modri barvi. Prva izraža prefinjenost, druga pa je posebna zaradi unikatne rahlo hrapave teksture na ohišju. Ta poskrbi, da telefon manj drsi iz rok in da se na ohišju ne poznajo prstni odtisi, s čimer ohranja čist videz tudi pri intenzivni uporabi. Če podrsate po njej s prstom ali nohtom, pa jo lahko tudi slišite. Hkrati je ta površina tudi prava poslastica za oči, saj se na njej odvija pravi ples svetlobnih žarkov.

Dizajn po smernicah visoke mode

Huawei, ki pri svojih telefonih že od nekdaj sledi aktualnim modnim smernicam, se je pri Matu 20 odločil za eleganten minimalističen dizajn. Telefon je oblečen v trdno, a elegantno steklo, ki je vzdolž vseh robov zapeljivo zaobljeno in mu daje premijski videz. Čudovito na pogled, ob tem pa tudi pravi užitek, ko telefon držite v roki. Na hrbtni strani pa ga zaznamuje atraktivna kvadratna konfiguracija kamer, ki mu daje futurističen videz.

Moč popolnih fotografij

GRAZIA ve, s katerim telefonom uspejo najlepše fotografije, zato se od Huawei Mate 20 Pro ne loči več! Poleg sposobnosti fotografiranja s štirikotnim objektivom, s katerim lahko zajamete več okolice in vse njene najmanjše detajle, je posebnost kamere tudi umetna inteligenca, ki pomaga telefonu prepoznati različne predmete, simultano prevesti besedilo in celo prešteti kalorije določene jedi. Če torej v kratkem planirate shujševalno akcijo, je Mate 20 Pro idealen pomočnik.

Presežki, ki se ne končajo

Na sprednji strani telefona celoto zaokrožuje velik 6,39-palčni zaslon z izjemno podrobno in barvito sliko, ki se na desni in levi strani »preliva« čez rob, s čimer daje sliki učinek neskončnosti. Robov okoli zaslona praktično ni, na vrhu zaslona pa se nahaja značilna zareza v kateri se skriva napredni varnostni mehanizem za prepoznavo obraza. Zaslon ima sicer še eno posebnost: čitalec prstnih odtisov, ki se nahaja kar pod steklom.

Huawei Mate 20 Pro predstavlja popoln paket, z zmogljivostjo in atraktivnim videzom pod eno streho. Ko boste sestavljali garderobo za prihajajočo zimo zato vanjo ne pozabite vključiti všečnega telefona, saj tudi najmanjša malenkost dopolnjuje vaš stil in prezenco.

Tehnologija je postala trendi, zato se je ni treba več bati. Privoščite si takšno, ki ni le zmogljiva, ampak tudi všečna na pogled.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si