To je vse, kar boste potrebovale to poletje

Lepotni trik za svež in brezhiben poletni make up videz

 

 

Ko rdečilo za lica preseže svojo lepotno misijo!

 

 

Kako uspeva lepotnim gurujkam tudi na dopustu ohranjati svež in zavidljivo čudovit make up?

 

Njihova skrivnost sta le 2 ličilna izdelka, ki sta dovolj, da izgledajo urejeno in samozavestno tudi takrat, ko je časa za ličenje manj kot sicer. Pri svojem poletnem make up videzu sledijo preprosti ”lepotni enačbi”, ki se je poslužuje vse več žensk in so nad rezultatom popolnoma navdušene!

 

Maskara + rdečilo za lica = brezhiben lepotni videz

 

Sliši se neverjetno, a trend ličenja, ki zagovarja več možnosti uporabe rdečila kot le za lica, je po svetu vse bolj priljubljen, poslužujejo pa se ga tudi številne zvezdnice in znane trendseterke. Rdečilo nanesite tako na lička kot na veke in dosezite naraven make up izgled le v nekaj sekundah. Za zadnji detajl do popolnosti pa nikakor ne pozabite na nanos maskare s katero boste dosegle globok in zapeljiv pogled.

 

 

V prodajalnah dm poiščite najljubša ”must have” lepotna izdelka in sestavite povsem svojo enačbo za popoln poletni videz!

 

 

Lepotni namig GRAZIE

 

Za goste in čudovito privihane trepalnice priporočamo eno izmed teh dveh maskar, za pravi lepotni čudež pa na lica in veke nanesite trend IT UP rdečilo za lica v vašem najljubšem odtenku ali pa se poigrajte z L’Oréal Skin awakening rdečilom za lica za svilnato nežno polt, ki podari posebno svež in sijoč videz.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si