To ni le sanjska obljuba, to je nova predrzna komedija

Kdo lahko bolje svetuje ženskam kot gej?

Seks nasveti od A do Ž je že več kot pet let najbolj optimistična gledališka komedija, ki je na mah osvojila Ameriko. Zdaj z Broadwaya prihaja naravnost v Slovenijo! Prva uprizoritev izven Amerike bo prav na odru Špas teatra. Svetovna premiera torej v Mengšu.

V njej bo svoj igralski debi doživela izjemno uspešna plesalka Nadiya Bychkova, ki se bo kot sramežljiva moderatorka literarnega večera znašla med avtorjem knjižne uspešnice s seksi vsebino Markom Miladinovićem in hišnikom, ki ga bo upodobil Primož Vrhovec. V tej romantični komediji nobena téma o seksu ni tabu. Najbolje pri tem pa je, da odlični nasveti prihajajo neposredno “od pravega vira” – geja!

Seks nasveti so fantastična komedija za pare, ‘solo’ večere za dekleta, dame, fante ali gospode, za rojstnodnevne zabave, dekliščine, za nepozabna druženja s kolegi, sprostitve po službi … Vsakršno takšno povezovanje bo dobilo novo, dinamično dimenzijo!

Popularnost komedije ni naključje, saj je napisana po uspešni knjižni predlogi, istoimenski prodajni uspešnici Matta Murphyja, ki je bila prevedena že v 17 različnih jezikov in natisnjena v več kot 50 državah po svetu. Knjiga je že dobila status kultnega pop fenomena. Režiserske vajeti je po izjemnem uspehu Špasove komedije Menopavza tudi tokrat prevzela priznana hrvaška režiserka Nina Kleflin.

Bombastična komedija, ki je najdlje predvajana komedija v Off-Broadway produkciji, na odrske deske mengeškega Špas teatra prihaja marca. Ob njej boste zardevali, se od srca nasmejali in vsekakor izboljšali svoj zakon! Ali pa dobili novega ljubimca.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si