„To nisem jaz!“

Miley Cyrus (22) je nedavno v intervjuju za revijo Marie Claire iskreno spregovorila o tem, kako težko ji je bilo v času snemanja priljubljene najstniške serije Hannah Montana. Se še spomnite prikupne pevke s skrivnim življenjem superzvezdnice?

„Tako dolgo so mi narekovali, kakšna naj bi bila punca, vse odkar sem sodelovala pri tej seriji,“ je dejala kontroverzna pevka in dodala: „Ustvarili so neko dekle, a to nisem bila jaz, kar je zagotovo pustilo tudi določene posledice na mojem telesu, saj so me čisto vsak dan ‘polepšali’. In ko nisem delala, sem se zmeraj spraševala: Kdo, za vraga, sem?!“

Exclusive... Miley Cyrus Leaves The Dermatologist Office With Bandages On Her Face

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No, Miley je od obdobja snemanja nanizanke do danes močno spremenila obnašanje in zunanjo podobo, svoje oboževalce in preostalo javnost pa nenehno izziva s (pre)drznimi fotografijami na instagramu in provokativnim vedenjem. Ali je to samo šov ali pa je zvezdnica po punčkasti vlogi šele danes to, kar v resnici je?

Foto: JLP

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri