To so ključni jesenski trendi ličenja!

Bolj kot modne piste, se v zadnjem času zdi, da trende ličenja narekujejo družbena omrežja in viralne lepotne objave. Ko je govora o ključnih trendih ličenja za jesen 2023, v ospredje stopajo večplastna senčila, črtala in nepričakovane šminke, na svoj račun pa boste prišle tudi vse ljubiteljice subtilnega, a vpadljivega ličenja. Sijoča ​​koža in “no makeup- makeup” videz se vsekakor še ne poslavljata, tu pa je le nekaj ključnih lepotnih trendov, ki ji bomo preizkušale v prihajajočih mesecih:

Latte makeup

Latte makeup velja za enega najbolj vročih poletnih lepotnih trendov, ki pa ga bomo brez težav prenesle tudi v jesenske (in celo zimske) mesece. Na svoj račun boste seveda prišle vse tiste, ki obožujete nvetralne odtenke, saj je latte videz sestavljen iz nanosa različnih odtenkov rjave za monokromatski videz.

 

Poudarjene ustnice

Letošnjo jesen v ospredje vstopajo poudarjene ustnice, v bolj ali manj vpadljivih barvah, s kontrastnim črtalom ali brez, od vas je odvisno kako drzne si upate biti!

Grunge meets glam

Kdo pravi, da mora biti ličenje vedno natančno? Jeseni 2023 glamur rock zvezde zavzema glavni oder in je lahko odlično izhodišče za tvoj naslednji večerni videz! Zamazane, zadimljene oči v kombinaciji z nabrušenimi obrvmi in oblikovanimi ličnicami ter seveda svetlečo in sijočo kožo, kakor nalašč za dekliški večer ali večerno romantiko v dvoje! 

 

Poudarjene oči

Poudarjene oči so navdihnili trendi iz 80ih let, s super definiranimi grafičnimi videzi ali močno zadimljenimi in poudarjenimi očmi, za nekoliko bolj drzen in vpadljiv videz!

 

Sijoča koža

Jesenske modne piste so nam dale jasno vedeti: lepa koža je vedno v modi! V kombinaciji z naravnim makeup-om in svetlečimi poudarki predvsem v predelu obrvi in notranjimi kotički!

 

Minimalen makeup

In ko je že govora o naravnem makeup-u, le-ta je bil vsekakor popolna protiutež poudarjenim očem in zadimljenemu videzu, za vedno aktualen minimalističen videz!

 

foto: Harpers bazaar

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si