To so letošnji trendi adventnih venčkov

Počasi, a vztrajno se približuje veseli december. In ena izmed stvari, brez katere decembra ne gre, je zagotovo tudi adventni venček. Tokrat je GRAZIA poiskala trende in smernice adventnih venčkov v spletni cvetličarni Sanjski šopek.

 

Sanjski šopek

 

Smernice adventnih venčkov za december 2020

Metka iz Sanjskega šopka razkriva letošnje trende:

 

“Pretekla leta so bili zimzeleni venčki nekoliko zapostavljeni. V ospredju so bili drugi, manj poznani naravni materiali, npr. posušeni bombaž ali pampaška trava.


Letos bodo zimzeleni venčki vodilni, tem pa bomo premišljeno dodajali še druge materiale. Sama bom izkoristila materiale, ki jih lahko naberemo kar v gozdu – letošnji venčki bodo torej v celoti naravni in prijazni do okolja.


Kolekcija ima zagotovo malce nostalgičnega, retro šarma. Za sodoben videz venčkov pa poskrbijo domišljeni detajli, ki jim dajo povsem nov pomen in sodoben pridih.


Če bi morala izpostaviti le en trend, bi to bili listi ali vejice evkaliptusa, ki bodo letos krasili večino adventnih venčkov.”

 

Sanjski šopek

 

Izberite svoj adventni venček in si olepšajte dom po zadnjih modnih smernicah

Najlepše in moderno oblikovane adventne venčke najdete v Sanjskem šopku. Vsi venčki so narejeni iz naravnih materialov in sledijo najnovejšim dekorativnim modnim smernicam.

Na voljo bodo namizni venčki s svečami in brez njih ter venčki za na vrata. Kolekcija venčkov bo na voljo v spletni cvetličarni Sanjskega šopka, razširjena ponudba prazničnih dekoracij pa v cvetličnem studiu Sanjski šopek v Škofji Loki (če bo situacija to omogočala). Vse dekoracije bo možno predhodno naročiti in le te bodo z dostavno službo poslali vse do vaših vhodnih vrat.

Dekoracije in venčki, ki bodo na voljo v spletni trgovini, bodo pri naročniku v treh delovnih dneh. Na čisto unikaten venček po vaših željah in predhodnem naročilu pa bo potrebno počakati kakšen dan več.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si