To so modni trendi, ki bodo kraljevali v letu 2022!

Zakorakali smo leto 2022 in čas je, da napovemo vse vznemirljive modne trende, ki bodo kraljevali v novem letu. Zaradi pandemije koronavirusa so bila v zadnjih dveh letih v ospredju bolj ali manj udobna oblačila ter ‘basic’ kosi oblačil, kot so na primer trenirke in blazerji, ki smo jih videvali tako rekoč v vsaki sezoni. V nasprotju s tem, lahko v novem letu pričakujemo več drznih in atraktivnih modnih trendov. Ste pripravljeni?

1. Kombinezoni

Gre za trend, s katerim lahko v trenutku ustvarite odličen videz. Ni vam potrebno iskati zgornjih in spodnjih kosov oblačil, ki se bodo medsebojno ujemali, ampak le oblečete kombinezon, dodate še kakšen kos nakit ali pas in že ste ustvarili odličen stajling. Pričakujte, da jih boste v letu 2022 videvali povsod, vključno z živalskimi potiski, različnimi vzorci, različicami za šport ter večernimi čipkami, usnjem in globokimi dekolteji. Po njih že posegajo mnoge zvezdnice, med drugim smo v čudovitem črnem kombinezonu iz žameta lahko opazili Hailey Bieber, ki ga je oblekla za praznovanje svojega rojstnega dne.

Ralph Lauren Resort 2022, www.vogue.com

IG: @anthonyvaccarello

2. “Izrezano”

Nismo prepričani, ali sploh obstaja izraz za takšno vrsto oblačil – skratka, gre za oblačila, ki so na določenih delih izrezana. Zakaj jih obožujemo? Zato, ker takšni kosi v trenutku popestrijo celoten videz, povrh vsega pa so noro seksi. Si upate?

Stella McCartney

H&M, 19,99 €

3. Verižni pasovi

Takšni pasovi prinašajo vzdušje iz 90-ih let. Pojdite “all in” z verižnim pasom, ki ga lahko nosite okoli pletene obleke, kombinezona ali pa ga v poletnih mesecih kombinirate zraven kopalk. CHANEL nas je popolnoma navdušil.

Chanel

GUCCI, 1.200 €

4. “Cylinder” torbice

Ta nekonvencionalna oblika torbic je kraljevala na modnih revijah za pomlad in poletje 2022, v kolekcije so jih med drugim vključili tudi Hermès, Emporio Armani in Jil Sander. Ta zabavna, a elegantna oblika torbice, se mora vsekakor znajti na vašem seznamu torb, ki jih boste letos kupili. Ne bo vam žal!

Emporio Armani

Manu Atelier, 365 €

5. Mini krila

Še en trend se vrača iz preteklosti – govorimo o mini krilih. V svoje kolekcije so jih med drugim vključili Miu Miu, Prada, Dior in The Attico in s tem napovedali, da bodo letos zopet kraljevale med modnimi trendi. Pokažite nekaj gole kože in drzno vstopite v leto 2022.

Christian Dior

Christian Dior

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si