To so največji trendi letošnje pedikure

Ko se pripravljamo na naš naslednji obisk manikure, nam nedvomno ni težko najti kopice idej za nohtke  – zgolj brskanje po Instagramu in Pinterestu namreč razkriva na stotine dizajnov, ki so trenutno popularni. Ko pa govorimo o dizajnu na nohtih na nogah, smo velikokrat bolj zadržani in se raje odločimo za nohte v stilu minimalizma, v nevtralnih barvah.

Kljub temu pa smo prepričani, da je ravno letošnje poletje čas, da preizkusimo nekaj novega. Pobrskali smo po najbolj priljubljenih trendih manikure za poletje 2023, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju. Prepričani smo, da vas bodo navdušili!

1. Žive barve

Žive barve so že dolgo trend poletne manikure, letos pa je čas, da se odločimo tudi za pedikuro v teh odtenkih. Rdeča, roza, oranžna in koralna barva bodo letos najbolj v trendu, zgrešile pa ne boste tudi s pasteli.

IG @millymason_

2. Različni potiski

Čeprav poslikava nohtov na nogah trenutno še ni tako razširjena, opažamo, da so modna dekleta vedno bolj odprta za preizkušanje nečesa novega in drugačnega. Če bi tudi ve rade eksperimentirale in izrazile svojo ustvarjalno in igrivo plat, se odločite za poslikavo z različnimi potiski, kot so rožice, bleščice ali drugi okraski.

IG @thehangedit

3. Francoska pedikura

Francoska pedikura je nedvomno klasika, ki jo obožujejo vse modne poznavalke. GRAZIA nasvet: kombinirajte jih tudi z francosko manikiro.

IG @millymason_

Naslovna slika: IG @leasy_inparis

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si