To so poletni čevlji, ki vladajo instagram objavam modnih navdušenk


Torbice in čevlji iz rafije so letošnje poletje velik modni hit. Tej trditvi lahko še bolj prikimamo, ko pogledamo instagram objave modnih navdušenk, ki so svoje fotografije začinile s temi zračnimi in chic čevlji.

Poletne čevlje iz rafije lahko najdete skorajda na vseh policah high street trgovin, najpopularnejši pa so modeli znane londonske znamke Miista. Miistini čevlji, ki jih izdelujejo v Španiji, so velik modni hit med fashionistami po vsem svetu, njihove modele pa kopirajo druge znane in manj znane modne znamke. Miista ima v svoji ponudbi čevlje iz rafije v različnih barvah, dopolnjuje pa jih lesena peta, zaradi česar so praktična in nosljiva obutev za vsak dan. Vsi čevlji so ročno izdelani in izgledajo čudovito. Razen v Miistini ponudbi lahko čevlje iz rafije najdete tudi pri drugih, cenovno bolj dostopnih znamkah, kot je na primer Topshop.
V nadaljevanju si oglejte, s katerimi poletnimi oblačili in drugimi dodatki jih lahko kombinirate.

View this post on Instagram

Make the fringe again? Last year, London 👊🏻

A post shared by Magdalena Zielasko (@magdalenazielasko) on

 

 

View this post on Instagram

Making eyes. 👀🚨

A post shared by TAYLR ANNE (@taylranne) on

 

View this post on Instagram

Les rencontres 💛

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

 

Vir: fashion.hr
Foto: instagram

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri