To so prave TV vplivnice našega stila

Težko rečemo, da je že imela kdaj prej televizija toliko vpliva, kot ga ima prav zdaj. Ne samo na naše mnenje, GRAZIA ima v mislih vse kaj drugega kot politiko – vpliv na modo in naše modne sanje! In v katerih serijah živijo prave ‘vplivnice’?

Prijatelji

Najbolj poznanih 6 prijateljev na svetu nam še danes lepša dneve, z njimi se smejimo, oblačimo (in slačimo). Kdo bi lahko pozabil, da je Joey nosil Chandlerjeve stvari (»I better not do any lunges!«), pa Rachelino ozko obleko (“My boob popped out!«) ali pa Rossov pripetljaj z usnjenimi hlačami (»My God, these pants, I’m burning up.«)?

Opravljivka

Krila na preklop in žametni trakovi za lase so postali popularni trend ravno leta 2007, ko se je opravljivka Blake pojavila v seriji, popularni predvsem med najstnicami.

Seks v mestu

Vedno aktualna serija, ko je govora o modnih scenah, svobodi v kombiniranju novih in starih oblačil, je odlična motivacija, da zakopljete glavo v svojo garderobo in oživite kakšen ‘seksi’ kos iz dobrih starih časov. Navdih: Carrie!

Westworld

Lik Tesse Thompson je do popolnosti ustvarjena podoba ženske v prihodnosti. Ženstveno in močno hkrati!

The Good Wife/The Good Fight

Diane Lockhart za predsednico! Imamo prav? Poslovne dame (predvsem pravnice) je naučila, da moramo suknjičem vrniti podložena ramena in naborke! Pisarna lahko ostane ovalna.

Sex Education

Se spomnite Gillian Anderson in njeno naklonjenost do svilenih bluz v seriji The Fall? V Netflixovi seriji pa nas spolno vzgaja v oblekah in seksi stajlingih.

The Marvellous Mrs Maisel

Gospodična Maisel se je iz petdesetih let preselila naravnost v našo dnevno sobo in očarala vse! Rachel Brosnahan je vloga judovske gospodinje, ki jo vara mož, zaznamovala, pa ne samo zaradi vloge – predvsem zaradi popolnega stila.

The Crown

Stil, nekje med balerino in kraljico, je tisti, ki nam ga je vdihnila Claire Foy. Pika na i je tiara princese Margarete in seveda petke, ki jih v tretjem tednu karantene že močno pogrešamo, kaj?

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si