TOP 3 podcasti po izboru modnih in lepotnih navdušenk

Ste se tudi ve znašle v začaranem krogu neskončnega iskanja najbolj zanimivih in poučnih podcastov o modi, lepoti in življenjskem slogu? Predstavljamo 3 najbolj navdihujoče, ki vas bodo zabavali in poskrbeli za pestro krajšanje časa od ponedeljka do nedelje.

 

 

Goop: Kozmetična omara

Urednici lepote Goop Jean Godfrey-June in Megan O’Neill se v tem podcastu pogovarjata s profesionalci lepotne industrije o svojem življenjskem slogu, lepotnih nasvetih in drugih podobnih temah.

 

Chloé Radio

Modna znamka Chloé v podcastu Chloé Radio gosti najbolj priljubljena in “IT” dekleta modne scene ter vse svetovno znane prijatelje znamke, kot sta igralka Clemence Poesy in pisateljica Leila Slimani.

 

Business of Fashion podcast – Inside Fashion

Podcasti vodilnega modnega portala so zaznamovani z najbolj zanimivi intervjuvanci modne industrije. Od Carine Roitfeld, ki se je v aktualni številki ozrla po svoji celotni karieri, modnih analiz, ki sta jih vodila ustanovitelj portala Imran Amed in modni kritik Tim Blanks, pa vse do intervjujev z velikimi modnimi oblikovalci, kot je Christian Louboutin.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si