TOP 4 novosti za lepotne gurujke

Harmonija kot vir lepote tudi pri Oriflame.

TOP 4 novosti in svežih novičk priljubljene znamke Oriflame.

Novica št. 1

Nov katalog, ki ustvarja in izpolnjuje lepotne želje

Prelistajte najnovejši Oriflamov katalog (klik) ter poiščite idealne kozmetične in lepotilne izdelke za vas in vaše najdražje.

Novica št. 2

Pri Oriflame so leto zaključili na najlepši možen način – z denarno donacijo Kriznemu centru Palčica.

Vsako leto poskušajoo nekaj narediti tudi na humanitarnem področju, zato so letos sredstva namenili Kriznemu centru za otroke Palčica. Namenjen je otrokom v predšolskem obdobju od 0 do 6 let, bivanje pa je omejeno na tri tedne, Hiša zavetja Palčica sprejema otroke iz cele Slovenije. V Palčici pravijo, da bodo donacijo zelo dobro izkoristili – za razvajanje otrok, ki so nastanjeni v njihovem centru.

Novica št. 3

Sodelovanje z družino Rotar Urankar

Z januarjem so obeležili začetek sodelovanja z družino Rotar Urankar – družino televizijskega voditelja in modela Davida Urankarja in njegove žene Ajde ter zelo simpatičnega 3-letnik Liama. Tričlanska družinica bo v letošnjem letu preizkušala Oriflamove izdelke in svoje vtise delila na socialnih omrežjih.

Novica št. 4

Wellness by Oriflame ima novo obliko!

Poživljena in posodobljena zunanjost, izrazito švedska dizajnerska estetika, ki simbolizira Oriflamov progresivni duh in zavezo temu, da zagotavljajo najbolj privlačne izdelke. S svojo vizualno, elegantno preprostostjo je sodoben švedski dizajn zajel svet in simbolizira popolno zlitje oblike in funkcije. Formule Wellness by Oriflame so ostale naspremenjene z izjemo Astaksantina in izvlečka evropskih borovnic, ki vsebuje bolj celovito prehransko formulo.

 

Fotografije: Instagram @oriflame.slovenija

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si