TOP 4 novosti za lepotne gurujke

Harmonija kot vir lepote tudi pri Oriflame.

TOP 4 novosti in svežih novičk priljubljene znamke Oriflame.

Novica št. 1

Nov katalog, ki ustvarja in izpolnjuje lepotne želje

Prelistajte najnovejši Oriflamov katalog (klik) ter poiščite idealne kozmetične in lepotilne izdelke za vas in vaše najdražje.

Novica št. 2

Pri Oriflame so leto zaključili na najlepši možen način – z denarno donacijo Kriznemu centru Palčica.

Vsako leto poskušajoo nekaj narediti tudi na humanitarnem področju, zato so letos sredstva namenili Kriznemu centru za otroke Palčica. Namenjen je otrokom v predšolskem obdobju od 0 do 6 let, bivanje pa je omejeno na tri tedne, Hiša zavetja Palčica sprejema otroke iz cele Slovenije. V Palčici pravijo, da bodo donacijo zelo dobro izkoristili – za razvajanje otrok, ki so nastanjeni v njihovem centru.

Novica št. 3

Sodelovanje z družino Rotar Urankar

Z januarjem so obeležili začetek sodelovanja z družino Rotar Urankar – družino televizijskega voditelja in modela Davida Urankarja in njegove žene Ajde ter zelo simpatičnega 3-letnik Liama. Tričlanska družinica bo v letošnjem letu preizkušala Oriflamove izdelke in svoje vtise delila na socialnih omrežjih.

Novica št. 4

Wellness by Oriflame ima novo obliko!

Poživljena in posodobljena zunanjost, izrazito švedska dizajnerska estetika, ki simbolizira Oriflamov progresivni duh in zavezo temu, da zagotavljajo najbolj privlačne izdelke. S svojo vizualno, elegantno preprostostjo je sodoben švedski dizajn zajel svet in simbolizira popolno zlitje oblike in funkcije. Formule Wellness by Oriflame so ostale naspremenjene z izjemo Astaksantina in izvlečka evropskih borovnic, ki vsebuje bolj celovito prehransko formulo.

 

Fotografije: Instagram @oriflame.slovenija

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri