TOP 5 hotelov v Londonu

Tesa Jurjaševič vam predstavlja top 5 hotelov v Londonu, med katerimi boste zagotovo našli svojega najljubšega, ko se boste naslednjič mudili v britanski prestolnici.

45 Park Line

Prekrasen hotel, ki ga zaznamuje Art-Deco stil, z opazno arhitekturo, dinamičnim interiorjem in sodobno zbirko umetnin. Spanje v 45 Park Lane ponuja sproščeno in luksuzno izkušnjo, njegova lokacija pa je kakor nalašč za (turistično) raziskovanje mesta. Hotel ponuja 45 sob, opremljenih s strani newyorškeha oblikovalca Thierrya Depsonta, vsaka s pogledom na Hyde Park, na svoj račun pa boste vsekakor prišli tudi ljubitelji kulinarike. Hotel ponuja tako bar, BAR 45, ki je znan po svojih eksotičnih koktejlih, kot tudi restavracijo CUT, moderno ameriško “steak” restavracijo, kjer bo vaše brbončice razvajal priznan chef Wolfgang Puck.
Naslov: 45 Park Lane, London W1
Spletna stran:
 www.dorchestercollection.com

Ace Hotel London


Ace Hotel London se nahaja v najbolj artističnem delu mesta. Galerije, gledališče in dizajn, Shoreditch je dom prepoznavnim oblikovalcem in umetnikom iz vsega sveta, predel, kjer se umetnost, dizajn, kulinarika, kultura in tehnologija prepletejo med seboj. Vse to odraža tudi Ace Hotel London, moderen, skoraj hipsterski hotel z zanimivim dizajnem in opremo, med katero ne manjka pohištva iz 60-ih let, tapeserije in galerij. Hotel ponuja sedem različnih tipov sob in suit, restavracijo Hi Polloi, kavarno Bulldog Efition in “take-away” bar Lovage.
Naslov: Ace Hotel London Shoreditch, 100 Shoreditch High Street, London E1
Spletna stran
: www.acehotel.com

The Goring


The Goring je zadnji luksuzni družinski hotel v mestu, z več kot stoletno tradicijo. Nahaja se v Belgraviji, eni najbolj ekskluzivnih in elegantnih sosesk v mestu, z 69 sobami in suitami, vse opremljene s prefinjenim in elegantnim pohištvom. Ultimativno luksuzno izkušnjo ponuja tudi restavracija The Dining Room, ki velja za eno najboljših restavracij v Londonu, za katero si je  s svojimi barvitimi in bogatimi jedmi chef Shay Cooper prislužil Michelinovo zvezdico.
Naslov: The Goring, Beeston Place, London SW1
Spletna stran:
www.thegoring.com

Ham Yard Hotel


Ham Yard hotel se nahaja v londonskem predelu Sohu in ponuja pravo urbano podeželjsko izkušnjo. Hotel je situiran v prekrasnem vrtu s skulpturo umetnika Tonyja Cragga v sredini. Hotel ponuja 91 sob in suit, med katerimi je vsaka individualno oblikovana s strani priznane in večkrat nagrajene oblikovalke Kit Kremp, ki jo odlikujejo inovativno kombiniranje barv, vzorcev, tekstur in umetnosti. Hotel ponuja še trinajst neodvisnih trgovin, restavracijo in bar, sobo za risanje, knjižnico, gledališče, bowling in seveda spa in telovadnico.
Naslov: Ham Yard Hotel, 1 Ham Yard, London W1
Spletna stran:
 www.firmdalehotels.com

Jumeirah Lowndnes Hotel


Butičen hotel Jumeirah Lowndes Hotel se nahaja v elegantni soseski Belgravia, le nekaj korakov stran od najboljših londonskih trgovin, kot sta Harrods in Harvey Nichols, obkrožen s številnimi manjšimi butiki, ki jih ponujajo ulice Belgravie. Posebnost hotela je vsekakor The Peak Health Club in Spa, ki se nahaja v posebni stavbi poleg hotela, v kateri boste poleg številnih specialnih tretmajev lahko uživali v kar 20-metrskem plavalnem bazenu! Svoje brbončice boste razvajali v Lowndes Bar & Kitchen, ki bo s svojo vedno svežo ponudbo zadovoljil še tako zahtevne gurmane!
Naslov: 21 Lowndes St, Belgravia, London SW1X 9ES, UK
Spletna stran: https://www.jumeirah.com/en/hotels-resorts/london/jumeirah-lowndes-hotel/

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si