Top 5 izdelkov po izboru lepotne urednice GRAZIA

Lepotna urednica revije GRAZIA Katarina M. Bajt je ves čas preizkuša najbolj ‘it’ izdelke in tretmaje. Kateri so ta trenutek njeni najljubši in zakaj? 

Lasje kot platno

Zapriseženo blondinko in ljubiteljico klasike, kar se tiče las, me občasno spreleti želja po tem, da bi svoj blond odtenek malce nadgradila. Super ideja so maske iz novega barvnega sistema Chroma ID Schwarzkopf Professional, ki dodajo lasem ton in jih obenem negujejo, zdržijo pa do 15 pranj. Ravno dovolj, saj si potem spet zaželim svoje stare barve!

Karl (v moji kopalnici)

No, ne ravno dobesedno, a nekaj njegovega duha in miselnosti je tudi v omejeni kolekciji ličil Karl X L’Oréal Paris. Paleta senčil združuje zanimive barve, posebej pa izpostavljam teksturo in obstojnost. Nanašanje je poezija, devet barv pa omogoča neskončne kombinacije in videze.

Vitaminčki

Kaj imajo gumijasti bombončki v obliki medvedkov, ki se kar topijo v ustih in vabijo v skušnjavo, skupnega z lepoto? Krepijo nohte in lase, ker pa so brez sladkorja in drugih umetnih dodatkov, se z Beautymins by Medyko sladkam brez greha!

Pametna lepotna rešitev

Čudežev od kozmetike ne pričakujem, mora pa zvestobe vredna nega izpolnjevati naslednje pogoje: intenzivno vlaženje, popolno ugodje za kožo in dobra sposobnost plastenja z drugimi izdelki. Clinique Smart Clinical MD je takšna, poleg tega pa ne morem spregledati tudi svežine, ki jo pusti na koži.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kriči strast!

Saj veste, kako pravi ameriški rek: ‘Go big or go home’, kar bi nekoliko prirejeno pomenilo: Ali si upaš ali si pač ne. Jaz sem na strani prvih, in če je šminka mat, naj bo opazna še barva. Najnovejša pregreha je Pupa I’M LOVEPROOF v odtenku 007 Bright Fuchsia, ki je, kot pove že ime, obstojna tudi v strastnih razmerah.

 

 

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si