Top 5 modnih novink

V preteklih dvanajstih mesecih je s posebnim stilom oblačenja nase opozorilo kar nekaj mladih in obetavnih zvezdnic, o katerih bomo v prihajajočem letu zagotovo še veliko slišali. Predstavljamo vam 5 najbolj popularnih mladenk, ki so nase opozorile tako s svojim delom kot s stilom, ki izstopa tako na rdeči preprogi kot v vsakdanjem življenju.

Selena Gomez

attends 102.7 KIIS FM’s Jingle Ball 2015 Presented by Capital One at STAPLES CENTER on December 4, 2015 in Los Angeles, California.

Foto: Getty

Nekdanja Disneyjeva zvezdnica vsak dan dokazuje, da je odrasla in da ni le muha enodnevnica. Tako na glasbeni sceni kot v modnem svetu je vse bolj zaželjena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zendaya Coleman

attends the premiere of Walt Disney Pictures and Lucasfilm's "Star Wars: The Force Awakens" on December 14th, 2015 in Hollywood, California.

Foto: Getty

Pevka, ki bi ji lahko rekli tudi kameleonka. V septembru je v samo 72 urah menjala 10 outfitov in to jo je zagotovo postavilo na modni zemljevid!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lily James

LONDON, ENGLAND - JUNE 22: Lily James attends the Vogue and Ralph Lauren Wimbledon party at The Orangery on June 22, 2015 in London, England. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)

Foto: Getty

Lily je v prisrčni glavni vlogi v filmu Pepelka zablestela. Nanjo so postali pozorni tudi v modnem svetu in v naslednjem letu bo zagotovo ena izmed zvezdnic, na katero bomo pozorni na rdeči preprogi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dakota Johnson

Dakota Johnson

Foto: Getty

Petdeset odtenkov sive ni bil ravno najbolj posrečen film, vendar pa smo ob gledanju postali pozorni na obetavno in simpatično Dakoto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lily Rose Depp

attends the CHANEL Paris-Salzburg 2014/15 Metiers d'Art Collection at Park Avenue Armory on March 31, 2015 in New York City.

Foto: Getty

Model, igralka in hči Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis. Rosno mlada Lily, ki ji je komaj 16 let, že sodeluje s Chanelom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si