Top 5 modnih novink

V preteklih dvanajstih mesecih je s posebnim stilom oblačenja nase opozorilo kar nekaj mladih in obetavnih zvezdnic, o katerih bomo v prihajajočem letu zagotovo še veliko slišali. Predstavljamo vam 5 najbolj popularnih mladenk, ki so nase opozorile tako s svojim delom kot s stilom, ki izstopa tako na rdeči preprogi kot v vsakdanjem življenju.

Selena Gomez

attends 102.7 KIIS FM’s Jingle Ball 2015 Presented by Capital One at STAPLES CENTER on December 4, 2015 in Los Angeles, California.

Foto: Getty

Nekdanja Disneyjeva zvezdnica vsak dan dokazuje, da je odrasla in da ni le muha enodnevnica. Tako na glasbeni sceni kot v modnem svetu je vse bolj zaželjena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zendaya Coleman

attends the premiere of Walt Disney Pictures and Lucasfilm's "Star Wars: The Force Awakens" on December 14th, 2015 in Hollywood, California.

Foto: Getty

Pevka, ki bi ji lahko rekli tudi kameleonka. V septembru je v samo 72 urah menjala 10 outfitov in to jo je zagotovo postavilo na modni zemljevid!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lily James

LONDON, ENGLAND - JUNE 22: Lily James attends the Vogue and Ralph Lauren Wimbledon party at The Orangery on June 22, 2015 in London, England. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)

Foto: Getty

Lily je v prisrčni glavni vlogi v filmu Pepelka zablestela. Nanjo so postali pozorni tudi v modnem svetu in v naslednjem letu bo zagotovo ena izmed zvezdnic, na katero bomo pozorni na rdeči preprogi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dakota Johnson

Dakota Johnson

Foto: Getty

Petdeset odtenkov sive ni bil ravno najbolj posrečen film, vendar pa smo ob gledanju postali pozorni na obetavno in simpatično Dakoto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lily Rose Depp

attends the CHANEL Paris-Salzburg 2014/15 Metiers d'Art Collection at Park Avenue Armory on March 31, 2015 in New York City.

Foto: Getty

Model, igralka in hči Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis. Rosno mlada Lily, ki ji je komaj 16 let, že sodeluje s Chanelom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri