Top 5 nasvetov za kupovanje kavbojk

Kavbojke so nepogrešljiv del garderobe vsake grazie. Naša modna urednica Tesa Jurjaševič vam svetuje, na kaj morate biti pozorne, ko kupujete ta osnovni modni kos.

1. Za dobre kavbojke bodite pripravljeni odšteti kakšen evro več, jeans hlače namreč pogosto veljajo za enega osrednjih kosov naše garederobe, zato so dober kroj, idealno prileganje in kvaliteten material ključni!

2. Izberite pravi model za svojo postavo. Ženske s t. i. “postavo v obliki peščene ure” posezite po oprijetih kavbojkah z nizkim pasom in ravnim krojem, ki bodo naravno poudarile vaše obline. Za ženske z oblinami so kakor nalašč oprijete “boot-cut” kavbojke v temnejši barvi, za nekoliko širše boke pa bodo kakor nalašč “wide-leg” kavbojke, ki bodo popolno uskladile vaše proporce. Dekleta z daljšim trupom posezite po kavbojkah z visokim pasom, ki bodo optično podaljšale vaše noge, ravno obratno pa seveda velja za nizka dekleta, ki se raje odločite za nizek pas.

3. Ne pozabite na pravo dolžino in kavbojke vedno kupujte v skladu s čevlji, s katerimi jih boste nosili. “Bootcut” kavbojke naj bi prekrivale pol do tri četrtine pete, oziroma naj se dotikajo tal, kadar jih nosimo z nizkimi čevlji, skinny kavbojke segajo do gležnjev, enako pa velja za straight in boyfriend hlače.

4. Barva kavbojk je sicer stvar osebnega stila in okusa, GRAZIA pa priporoča, da imate v omari vsaj en klasičen moder par in par črnih kavbojk, ki veljata za klasična, ključna modna kosa.

5. Če je potrebno, pomerite tudi 100 različnih parov, dokler ne najdete pravih zase, nakup dobrih kavbojk v resnici ni tako preprost, kot se morda zdi.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri