TOP 5 razlogov, da obiščete fitnes – tokrat zares!

Bliža se tisti del leta, ko boste ponovno sklenile, da je čas za obisk fitnesa. In se ne motimo, kajne?

Spadate tudi ve med številne ženske, ki se že dalj časa prepričujejo, da je skrajni čas, da enkrat za vselej naredijo konec svoji ”prikriti lenobi” in pogumno obiščejo fitnes? GRAZIA se strinja, da je fitnes odlična ideja in kot nalašč za jesenske in zimske mesece, ko nas mraz nekoliko poleni in je izgovorov za vse redkejše izhode na svež zrak vedno več. Bodite tiste super ženske, ki bodo svojo vsakoletno obljubo začele izpolnjevati pred januarjem in se odpravite v fitnes – zdaj!

View this post on Instagram

I absolutely LOVED reading all your motivational statements 🤗! So it’s only fair that I also share my fave quote: Life begins at the end of your comfort zone❤️❗️. . So here’s the 10 lucky babes that I’ll be pushing over their comfort zone this Sunday @alfa_gym_ljubljana : @bajtovalea @kristian.tajnsek @dancelovepop @nina_velkavrh @katjakajamejac @tejacesar @evaflerin @fink.sf @nina_misotic @sandrasustersic . Thank you all so so much for participating! Since the response was so great, I’m thinking about repeating a workshop like this in December😜 Who’s in🙋🏻‍♀️? . The winners please DM me for all the final details 🤗💕! @adidaswomen #heretocreate #giftedbyadidas

A post shared by Tamara (@tamarasimovic) on

 

TOP 5 razlogov, zakaj je obisk fitnesa jeseni in pozimi neizogiben

1. Krepitev imunskega sistema

2. Pomoč pri učinkovitem kurjenju odvečnih kalorij

3. Boljše počutje že po prvem obisku

4. Lahko se družite ali pa se posvetite le sebi

5. Rekreacija na toplem in v kateremkoli vremenu

Fitnes je zelo dobra ideja, ki pa svoj pravi obraz pokaže šele tedaj, ko ga zares osvojite. Morda se boste ob prvem srečanju z napravami nekoliko lovile in morda celo pomislile, da je vse skupaj zaman, zato je pomoč osebnega trenerja oziroma osebe, ki je v tem okolju že povsem domača in vas bo znala voditi ter vam svetovati, več kot zaželena.

Najidealnejša oblačila za obisk fitnesa

adidas predstavlja novo športno kolekcijo za vadbo na prostem ali v športnih središčih, ki nudi podporo vsem aktivnim ženskam, ki prisegajo na različne načine vadbe.  Statement kolekcijo, ki je na voljo v omejeni izdaji, je navdihnila skupnost žensk z vsega sveta, za katere je adidas ustvaril moden videz, ne glede na njihovo zmogljivost in različne pristope k vadbi.

Tudi pri nas je adidas k sodelovanju povabil pet slovenskih vplivnic, ki s svojo unikatnostjo poosebljajo mantro nove Statement kolekcije. V novembru bo tako na Instagram profilih športnic Nives Orešnik, Tamare Simovič, Mance Šepetavc, Tjaše Skubic in Tamare Smonker potekala posebna aktivacija z edinstvenimi treningi za ženske, ki si želijo okrepiti svojo moč in samozavest.

View this post on Instagram

I’ve always strived to inspire women to be the best version of themselves❗️And I want to move you too! So together with @adidaswomen I’m offering 10 of you amazing women to come work out with me😉💪🏻! The free workshop will be held this Sunday 18.11 at 9.00 @alfa_gym_ljubljana 🤸🏻‍♀️🏋🏻‍♀️ We’ll do a bomb workout and have a little chit chat so you can ask me anything you want🥰! . How to apply❓ Leave a comment under this picture with a statement or a quote that most inspires you🥰! . Pssst, every participant also gets a little something from @adidaswomen so definetly make sure to apply🤫! I’ll be announcing the lucky winners on my page this Thursday🎉 #HERETOCREATE #giftedbyadidas

A post shared by Tamara (@tamarasimovic) on

 

S Tamaro Simovič je vse lažje

Če ste tik pred tem, da naredite konec svoji verigi izgovorov in se polno motivirane odpravite v fitnes še pred novoletnimi zaobljubami, je osebna trenerka Tamara Simovič prava oseba, ki bo vašo motiviranost dodatno spodbudila in vam pomagala na poti do najboljše verzije samih sebe. Bodoča mlada mamica, ki je dolga leta bila bitko z odvečnimi kilogrami in pozna občutek nezadovoljstva z lastnim telesom, je danes ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih strastnih športnic in ljubiteljic zdravega načina življenja. Njena največja želja je, da vsaki posameznici približa šport na način, ki ji bo najbolj ustrezal in treninge s tem spremeni v resnično zabavo, kar je tudi ključ do dolgotrajnih rezultatov.

Treninge Tamare Simovič in preostalih športnih Slovenk, ki prisegajo na adidas, je moč v živo spremljati na Instagram profilih @nivesoresnik, @tamarasimovic, @manca_sepetavc, @tjasaskubic_poledance in @shapeboxingtm, kjer poteka tudi nagradna igra, v sklopu katere se bo 50 srečnih izbrank vplivnicam pridružilo na brezplačnem treningu. Za sodelovanje je pod njihovimi objavami na Instagramu potrebno zapisati lasten motivacijski izrek oziroma »statement«, iz katerega posameznice črpajo moč in navdih za vadbo.

Statement kolekcija je že na voljo v trgovinah adidas shop v Ljubljani, Celju in Mariboru ter pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si