Top 6 makeup trendov 2020

Pomlad in poletje sta vsekakor čas, ko se lahko s svojimi lepotnim videzom nekoliko pozabavamo in če sklepamo po lepotnih trendih iz modnih pist, bomo letos delale prav to! Od nežnega in naravnega videza, pa vse do živih in pisanih barv, ki so letošnjo sezono še posebej prišle do izraza, z uporabo nekoliko drugačnih in nepričakovanih tehnik ličenja, za tiste najbolj pogumne lepotne navdušenke!

Neon eyes

Oscar de la Renta/ Helmut Lang/ Versace

Zagotovo eden najbolj izstopajočih lepotnih trendov letošnje pomladi, ki smo ga lahko zasledili na modnih pistah in s katerim so svoj celoten videz dopolnili številni oblikovalci! Na zgornji, spodnji ali kar obeh vekah hkrati, poigrajte se z živimi, neon barvami in pustite, da vas vodi domišljija!

 

Bleščeče ustnice

Chanel/ Giambattista Valli/ Off-White

Že nekaj sezon opažamo, kako se glos počasi vrača na modne piste, letošnjo pomlad, pa ima zagotovo ključno vlogo. V popolnoma nevtralnih ali nekoliko obarvanih nežnih spomladanskih odtenkih za preprost, lahkoten in svež pomladanski videz!

 

Kovinsko zadimljene oči

Brandon Maxwell/ Halpern/ Tom Ford

Klasične zadimljene oči so letos dobile glamurozno nadgradnjo. V črnih, bronz ali srebrnih odtenkih, pika na i bo kovinski sijaj za moderni videz, ki bo v kombinaciji z nevralnimi ustnicami primeren tudi za pomlad!

 

Manj je več

Burberry/ Paco Rabanne/ JW Anderson

Od močnega in udarnega zadimljenega videza, do vedno aktualnega ‘no make-up’ makeup videza, letos še s prav posebnim poudarkom na zdravi in sijoči koži!

 

Eyeliner 2.0

Rag&Bone/ Marc Jacobs/ Dennis Basso

Tudi eye-liner ima letos prav posebno vlogo in spodbuja k lepotnim eksperimentom. Od njegove najbolj klasične retro oblike, pa vse do takšnih in drugačnih geometrijskih različic, za tiste najbolj pogumne lepotne navdušenke!

 

Okrašeno

Anna Sui/ Dries Van Noten/ Off-White

No in če vam udarne neonske barve ali umetniško nanešen eye-liner niso dovolj, so tu različni okraski, s katerimi so se letos poigrali številni oblikovalci. Od perlic in zvezdic pa vse do bleščic, letos si s svojim videzom preprosto lahko damo duška!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si